Akciódús előzetesen a Vampyr

  • Írta: sirdani
  • 2018. május 3.
  • Videó
Link másolása
Már csak alig egy hónap van hátra a Dontnod legújabb alkotásának a megjelenéséig, így nem csoda, ha egyre több érdekesség lát róla napvilágot. Ma például „Becoming the Monster” címmel egy új trailer érkezett.

Nemrég megtudtuk a Vampyr várható gépigényét, előtte részletes információkat kaptunk a játék legapróbb részleteiről is a készítők websorozatának köszönhetően, most pedig egy teljesen új trailert tettek fel a fejlesztők a YouTube-csatornájukra. Míg a korábbi előzetesek elsősorban a játék történetét és atmoszféráját állították a középpontba – ami a Life is Strange készítőinek esetében nyilván egy érthető lépés –, addig a mostani előzetesben már helyet kap a főszereplő karaktere és harci képességei is.

Ugyan a trailerből is látszik, hogy a harcrendszer képes megállni a saját lábán, ám a játékban vélhetően mégsem ezen lesz a hangsúly, hiszen a korábbi értesülések szerint a játékot akár úgy is végig lehet játszani, hogy egyetlen embert sem kell eltennünk láb alól. A Vampyr június 5-én érkezik Xbox One-ra, PlayStation 4-re és PC-re

3.
3.
A Pulyka
Nekem is nagyon tetszik, a hangulata is nagyon rendben van. Majd ha kicsit olcsobb lesz, be is szerzem.
2.
2.
br1Koo
#1: Te mit néztél?
Bitang jónak tűnik, az egyedüli dolog ami zavaró az a futurisztikus HUD, ami nagyon nem illik a képbe.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...