Red Dead Redemption 2 - friss részletek és képek

  • Írta: zoenn
  • 2018. május 4.
  • Hír
Link másolása
A sajtó kiváltságos képviselői már megnézhették a Rockstar westernjátékát, így számos új információval és látnivalóval gazdagodtunk a Red Dead Redemption 2-ről. Visszatér a Honor-rendszer, és a Dead Eye-időlassítás is.

A kollégák egy 45 perces demót nézhettek meg a Rockstar North főhadiszállásán, és már megérkeztek a cikkek a látottakról. A legfontosabb részletekből szemezgetünk most.

Az előző rész Honor-rendszere visszatér. Mint ismert, a játékosok cselekedetei befolyásolják, hogy az adott település vagy NPC hogyan viszonyul hozzánk. Ha becsületesek vagyunk, árengedményt adnak, ha viszont törvényen kívüliek maradunk, akkor zárkózottak lesznek, és jó nagy árréssel dolgoznak.

Vegyünk egy példát! Ha egy halász táborát kifosztjuk, de rajtakapnak minket, választhatunk: vagy visszaadjuk az ellopott portékát, vagy konfrontálódhatunk a tulajdonosukkal, de el is futhatunk. Az igazán gonosz alakok kioszthatnak pár gyomrost, majd megfenyegethetik a halászt, hogy ne mondja el senkinek a tettünket, vagy megbánja!

Arthur Morgant és bandáját még menedzselhetjük is, látni fogjuk, hogy a tagok jól tápláltak vagy sem. A sztori az előző rész főgonoszára, Dutch-ra és bandájára koncentrál. És igen, John Marston is komoly szerephez jut - őt már az előző trailerben is láthattuk, éppen megverték.

A Rockstar úszik a trendekkel, a Far Cry 5-tel, vagy az új Zeldával ellentétben itt kapunk minitérképet. A még jobb beleélés végett akár az egész HUD-ot kikapcsolhatjuk. A játék arra ösztönöz, hogy mindent gyalogszerrel, vagy lóháton fedezzünk fel. A vadászat visszatér, ám célszerű íjjal elejteni a vadakat, így azok bőre épségben marad és több nyersanyagot lootolhatunk belőlük.

Hamarosan mi is egy részletes előzetessel jelentkezünk az október 26-án megjelenő Red Dead Redemption 2-ről. Addig csekkoljátok a vadiúj screenshotokat!

23.
23.
KopyAti
22.
22.
frankdelgado
Az indiànok csak a majdan megjelenő pc exklúziv kiadàsban lesznek...
21.
21.
Nagyerecsakide
Ebben nincsenek indiánok, vagy már nem élnek?
14.
14.
KopyAti
FanBoy vagyok! Év játéka lesz!
6.
6.
A Pulyka
#5: Nem fejezned mar ezt be? Nem jartam ide evekig kommentelni, de latom megint nem fogok egy darabig...
5.
5.
frankdelgado
Bukàsra van ítélve ez a jàték. Egyrészt nem exklúzív, màsrészt meg hol lesz a god of wartól...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...