Új részletek derültek ki a Nintendo Switch Online-ról

  • Írta: Shifty
  • 2018. május 8.
  • Hír
Szeptemberben rajtol el a Nintendo Switch online szolgáltatása, a Nintendo Switch Online, amiről a kiotóiak most újabb izgalmas részleteket osztottak meg. Kiderültek az árcímkék, és biztossá vált, hogy lesz felhős mentési lehetőség is.

A Nintendo Switch annak ellenére tudott bemutatkozása óta óriási sikert aratni, hogy közben az Xbox Live-hoz vagy a PlayStation Networkhöz hasonló online szolgáltatással eddig nem rendelkezett.

Ennek szeptemberben vége, hiszen végre megérkezik a Nintendo Switch Online, amiről most kiderült, hogy milyen ingyenes NES-játékokat kínál, mennyibe fog kerülni, és hogy milyen egyéb funkciói lesznek.

Az európai árazás még nem ismert, de ha a szokásos dollár-euró váltásból indulunk ki, akkor ezúttal is erre lehet majd számítani. A Nintendo által most megerősített árcímkék pedig úgy alakultak, hogy az egy hónapos előfizetés 3,99 dollár lesz, a három hónapos 7,99 dollárba fog kerülni, míg az egyéves bérletért 19,99 dollárt fognak elkérni. Emellett lehetőségünk lesz egy szintén egyéves Family-előfizetésre is befizetni, ami 34,99 dollárba fog kerülni, és aminek az a lényege, hogy egyszerre nyolc különböző Nintendo Accountunk is lehet, amelyekkel akár nyolc különböző Switch-en (ha nagy a család) is használhatjuk majd a Switch Online szolgáltatást.

A Nintendo azt is megígérte, hogy a Switch Online előfizetői klasszikus NES-játékokat kapnak majd ajándékba. A kollekció 20 darab játékot fog tartalmazni, amelyek közül most jó pár le is bukott. Az előfizetők így már biztosan megkapják az Ice Climber, a Football, a Super Mario Bros., a Super Mario Bros. 3, a The Legend of Zelda, a Tennis, a Dr. Mario, a Donkey Kong, a Balloon Fight és a Mario Bros. játékokat. A következő tíz címet később jelentik majd be.

A Nintendo Switch Online teszi lehetővé az online multit is, legyen az kompetitív vagy kooperatív mód. Támogatott lesz a voice chat is, ezt a Nintendo Switch Online okostelefonra fejlesztett applikációjával érhetjük majd el.

Végezetül pedig megerősítést nyert, hogy lesz felhős mentési lehetőség is, vagyis nem kell amiatt aggódnunk, hogy elvesznek a mentéseink.

7.
LexerTheFirst
#6: Jóval olcsóbb mint a Sonyé.
6.
zozo76hun
#5: az ingyent az hadjuk, fizetsz erte, mint ahogy fizetsz az ms es a sony atformjan. vagy ha nem fizetsz elo az online szolgaltatasra, akkor is megkapod ezeket a jatekokat?
5.
LexerTheFirst
#4: De ha már ingyen van.. jah és retro, nem kell megvenni az újra csomagolt NES-t, és nem kell PC-n emulátorral cseszekedni. Szerintem korrekt
4.
zozo76hun
"A Nintendo azt is megígérte, hogy a Switch Online előfizetői klasszikus NES-játékokat kapnak majd ajándékba. A kollekció 20 darab játékot fog tartalmazni"

NES jatekokat... az kemeny lesz! :)

kepzeljetek hogy az MS vagy a SONY bejelentene hogy Commodore 64 jatekokat adna az elofizetes melle. Imadom a gepet a mai napig, meg van is C64-em, de azert elkapna a rohoges ha 20-30 eves jatekokat kezdene osztogatni. Valahogy le van maradva a nintendo meg mindig.
3.
frankdelgado
Mario, donkey kong, csak kapkodom a fejem. Mindez online. Komoly. Rohanok.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...