Thanos szétcsap a Fortnite játékosai közt

  • Írta: szlav
  • 2018. május 9.
  • Letöltés
Link másolása
A Marvel és a Fortnite összefogásának hála most mindenki esélyt kap rá, hogy felvegye a Végtelen Kesztyűt és Thanos bőrébe bújva ritkítsa meg az ellenfeleit - itt az Infinity Gauntlet játékmód.

A meteorithullással elindult a Fortnite negyedik szezonja, s most végre fény derült arra is, hogy mi köze ennek a korábban már teaselt szuperhősös témához. A Moisty Mire-ben felépített filmstúdiónak lesz mit lencsevégre kapni, ugyanis a Bosszúállók: Végtelen Háború főgonosza, Thanos látogat el a Battle Royale szigetre.

Az Infinity Gauntlet egy új, limitált ideig játszható mód. Sajnos kizárólag szólóban csatlakozhatunk ezekhez a meccsekhez, de ez a játék jellegéből adódóan teljesen érthető. A menet elején az égből meteoritként hull alá a sziget egy véletlenszerű pontjára a legújabb Bosszúállók-filmből ismert Végtelen Kesztyű. Őrült hajsza indul meg a megszerzéséért, aki ugyanis a kesztyűt birtokolja, az egy az egyben átváltozik Thanosszá.

Valószínűleg nem lesz újdonság, hogy Thanos eléggé combos az átlag játékosokhoz képest. Nyolcszáz életponttal és 200 pontnyi shielddel rendelkezik - ez utóbbi minden ölés után újratöltődik. Emellett kapunk néhány egyedi képességet is. Az ütéseink könnyűszerrel ledöntik a legvaskosabb falakat is, a játékosok számára pedig egy-két csapás is halálos. Kapunk egy elég menő energiasugarat is, amellyel távolról büntethetjük a felénk tévedőket. Ha ez nem lenne elég, akkor egy óriási ugrással ki is lőhetjük magunkat az ég felé, s ha ezt összekombózzuk az előbbi két képességünkkel, akkor kevés olyan dolog lesz, ami megállíthat minket. Ha valaki mégis van olyan bátor, hogy szembeszáll Thanosszal, az igen jól járhat, ugyanis a titán halálakor maga mögött hagyja az Infinity Gauntletet, s ezt felvéve egy újabb játékos harcolhat a bőrébe bújva.

Mi azért örülnénk, egy-két skinnek is a Bosszúállók karakterei közül, az egyik népszerű kinézet például már így is eléggé hajaz Starlord ruházatára, miért ne lehetne ez akkor már hivatalos? Azt nem tudjuk, hogy meddig tart a marveles keresztpromóció, így elméletileg még minden lehetséges, de egyelőre kénytelenek leszünk megelégedni az új játékmóddal. Ha kedvelitek a Fortnite-ot, akkor mindenképpen adjatok ennek is egy esélyt, s ne feledjétek: "The world could always use more heroes!" ...Vagy az egy másik franchise?

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...