Elrajtolt a Fortnite negyedik szezonja

  • Írta: sirdani
  • 2018. május 1.
  • Letöltés
Link másolása
Becsapódik a meteorit, semmivé lesz a Dusty Depot, sértetlenül áll a Tilted Tower, miközben új jutalmak és egy új helyszín érkezik: a mai naptól elérhető mindenki számára a Fortnite Season 4.

Sokan azt várták, hogyha a messzi üstökös becsapódik a pályára, elsöpri a túlságosan is népszerű landolási helyként funkcionáló Tilted Towers térségét, ám helyette a Dusty Depot találta meg a meteoritban a végzetét.

A raktárépületek helyén mostanra csupán egy kráter maradt, mely tele van ragyogó „Hop Rocks” darabkákkal, amik hatására a játékos kipróbálhatja milyen érzés az alacsony gravitáció a Fortnite világában. A becsapódás helyétől távolabb, a pálya keleti oldalán, a Wailing Woodstól északra új helyszínként pedig felkutatható a Risky Reels.

A Season 4 részletes leírása alapján a frissítés a játék legtöbb részletére komoly hatással lesz, emellett több mint 100 új jutalom kerül a programba, melyek elsősorban kozmetikai kiegészítők. Az update a mai naptól válik elérhetővé.

3.
3.
shatterhand
En is racuppantam. Vettem is battlepasst.
2.
2.
Buggy
Engem is jól beszívott a játék, nem is haladok a Single player játékaimmal. A na még egy kört effektus hatványozottan működik ennél a játéknál ...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...