Hivatalosan is bemutatkozott a PES 2019

  • Írta: Shifty
  • 2018. május 9.
  • Bejelentés
Link másolása
A korábbi szivárgások után kicsit érthetetlen, miért várt ilyen sokat a Konami, de végre hivatalosan is bemutatkozott a FIFA-sorozat állandó kihívójának, a Pro Evolution Soccernek a legújabb része.

Hivatalosan is bemutatkozott a Pro Evolution Soccer idei része, ami ugyan elbukta a Bajnokok Ligája licencét, de a Konami ígérete szerint így is rengeteg liga és ismert stadion jogait sikerült megszerezniük. A játék alapkiadásán a Barcelona ifjú sztárja, Philippe Coutinho fog feszíteni, de a rajongók választhatnak majd egy David Beckham-kiadást is, amelyen a Manchester United egykori legendája pózol.

A játék augusztus 30-án jelenik meg, PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

28.
28.
Yanez
#26: Én értettem félre, bocsesz skacok! Kicsit nehéz beszélni magyar.
27.
27.
Norbiii
#26: Én értettem elsőre is, de köszi. :)
26.
26.
Beniciodeltoro
#23: A "fifánál" jobbak a gólörömök amik a PES-ben vannak.
Nem a Fifában jobbak.
Lehet nem jól fogalmaztam.
Persze a fifában újítottak hogy oda rohannak a szurkolókhoz ,akik mind hipszter fiúk, de a csapat gólörömben veri a PES a fifát.
25.
25.
Norbiii
#19: Félreértettem volna? :)
24.
24.
Norbiii
#23: És a gólörömök is jobbak a Fifánál. Pontosan ezt írta!
23.
23.
Yanez
#21: Ő pont ellenkezőleg írta, neki a fifában tetszenek jobban a gólörömök.
22.
22.
Bauff
Régóta nem vártam ennyire PES-t. 18 is meg van, de hamar meguntam. Én csak az offline játékot imádom, azon belül is az ML-t, de annyira szar és tartalmatlan, hogy egy szezon után megunom... Végre hozzányúlnak!! Pont az egyik leggyengébb pontját, az átigazolásokat csinálják meg. Ez, hogy i dulás után a top csapatok eladják a legjobb embereiket egy vicc. Gondolom az újjaszületés továbbra is bent lesz és nem lesznek generált játékosok. Ez is egy f@szság, de ezt még le lehet nyelni, az átigazolás részét már nem... scoutoknak semmi értelme nincs a 18-ban.
MyClubot imádtam, de csak offline és úgy meg kevés a tartalom, egy sima offline Divisions lehetne benne, 10 osztállyal

Igaz, hogy játékmenetben odaver a fifának, nekem még a PES komor színei is jobban bejönnek, mint a szemkiégetős FIFA meccsek. Mind2 megvan, mindkettővel rengeteget nyomtam. Választani nem tudnék, de FIFA online sokkal jobb, főleg coopban, PSS pedig továbbra is a focira akar hasonlítani. Több tartalommal, nem is kell licensz, mert még PS4-en is pár perc volt, nagyon jó lehet. Végre visszatér a hó, imádtam a régi részekben, már csak a görög tüzek kellenek és jó háttérhangok :)
Jó lenne több alacsony liga is és remélem a BAL-t se felejtik el idén végre, 10 éve ugywn ott áll ez a kiváló mód is... ennyi kéne csak :D
21.
21.
Norbiii
#19: Pontosan. Amikor Pesben kihagyok egy ziccert, én is jobban tűröm, mintha a Fifában hagyom ki, Pesben látszik, hogy ilyen a valóságban is van, de ahogy és amilyen százas ziccerek kimaradnak a fifában juj................nagyon nem reális és itt az ARÁNYOK a bosszantóak.

A gólörömök nekem is sokkal jobban tetszenek a Pesben, az egyik fő ok amiért megszerettem a Pest. Gólt lövök, felrobban a stadion, a kommentátor élvezetesen kommentál, profik a kameraállások, és ahogyan a játékosok örülnek, egyszerűen profi az egész. :)
19.
19.
Beniciodeltoro
#17: PES-ben a kapusok védései brilliánsak, persze idegesítő is, de jobban tűröm mint a fifában amikor a ziccert tököm tudja hogyan de kivédi az a szájonvert kapus, van meccs mikor bármit csinálok csak nem tudom beverni nekik.
PES-ben meg ha nem vezetsz 2 góllal akkor a végén az esetek többségében leikszel, szir szar csapatok játékosai is úgy körbe röhögnek néha hogy menten eldobom a kontrollert, meg a védők se nagyon fáradnak, úgy kocognak melletted mint ha az első 5 percben járnánk, pedig mindjárt vége a meccsnek :)
A lelátón még kellene gyúrni a konaminak, mert nem túl szépek a szurkolók.
És a gólörömök is jobbak a Fifánál.
17.
17.
Norbiii
#4: Teljesen egyetértek. Én úgy mondanám, hogy mindenben jobb a Fifa, kivéve magát a játékmenetet, ami a lényeg, mert ott szerintem nagyon ráver a Pes a Fifára. A Pes realisztikusabb, tényleg mindig látunk valami újat, valami mást, normálisan pattannak a labdák, ellenben a fifában, ott mintha zsinóron húznák a lasztit, itt meg érződik a fizikán a az irányon, hogy olyasmi, mint a valóságban.

A fifában egy-két hosszú passz és sokszor máris százas ziccerben vagy, a fifában sokszor semmi tudás, csak futsz futsz és futsz, meg háromszögelsz és egy gombnyomással egy vagtában rányomott háromszöggel már százas ziccerben vagy......AZ ARÁNYOK SEM STIMMELNEK, fifában százas ziccerek sokasága marad ki, és érzem, hogy ennek nem kéne így lennie, addig Pesben ha kihagyok egy ziccert, érződik, hogy igen, ez a valóságban is így marad ki.... (

A Fifa játékmenete borzasztó. Én elég jó fifázó vagyok, sokszor kapok nálam gyengébb ellenfelet, és a játék nem arra ösztönzi őket, hogy dolgozz meg egy gólért, játssza ki helyzetig, nem.......HÁROMSZÖG FUTÁS FUTÁS és gól! Vicc! Pesben is sokan erre mennek, csak a különbség, hogy ott REALISZTIKUSAN megy a labda, realisztikusan futnak a játékosok, és idő kell mire a játékos a hosszabb passzt el is éri, teljesen más.

A Fifa mint egy gép, a Pes mint egy valóság. Ettől még ezerszer jobban fifázok, mint pesezek.
16.
16.
Beniciodeltoro
Ha nem lesz premier liga liszensz az új PES-ben akkor maradok a PES18-nál, nem veszem meg az újat.
Már így is elég jó a játékmenete a PES-nek, a visszajátszások agyon verik a fifát, persze a fifa körítése, soundtrackjai lényegesen jobbak, de mit sem ér ha a játékmenet hót unalom.
14.
14.
Cambi
#12: Esetleg nem állítasz be szűröket keresésnél?

Mert, manual passos ellenfelet pl. nem nagyon fog találni ez tény, de azt még PS4-en FIFA-ban sem mindig, főleg nem egy Magyar Válogatott erősségűt.

13.
13.
unrealnoise
#10: Persze, ez teljesen jogos. Csomagra sokkal jobb a FIFA. Ez vitathatatlan. Majd még próbálkozom vele, mert amúgy mondom, rengeteg értéke van a FIFA-nak, ami miatt szívesen elővenném.

OFF

Project Cars 2 mindenképpen. :)
Ha megvetted, és gamepaddal játszod (ez a minimum szerintem egy ilyen cucchoz), akkor ezt _feltétlen_ állítsd be:

Kontroller setup:
https://youtu.be/578VLQXPnAs

Ezzel ilyen köröket lehet menni, és még ezek sem lettek tökéletesek. Ezek saját gyorskörök természetesen. :) Azóta kormánnyal is játszom, és még mindig azt mondom, hogy nagyon jó cucc a pC2, minden apró hibájával együtt is.

Kontrollerrel nem feltétlen könnyű, de érdemes próbálgatni a jágrányokat, pl a GT3-as Lambo az nagyon tapad, nagyon kezes, stb. Van amit nehezebb terelgetni, de ez kormányra is igaz lenne. :)

https://youtu.be/7Thwc6IdZiI
https://youtu.be/t-3FLl1Y9AQ
ON
12.
12.
unrealnoise
#10: Hát nekem PC-n nagyon nem talált ellenfeleket, mondjuk lehet az sem mindegy, milyen játékmódról beszélünk ugye. :)
10.
10.
Cambi
Jó nagy hülyeség az, hogy senki nem játszik vele PC-n. Még magyar közösség is létezik, mind PS4-en, mind PC-n. 11vs11 klános módban is van magyar csapatunk, és más külföldi csapatokkal versenyzünk szervezett bajnokságokban.

A játékon belül annyi, hogy valamikor tényleg kell mondjuk egy perc, hogy találjon ellenfelet. De azért 2-3 ezer folyamatosan játszik vele steamen is. Tudom, hogy nem túl sok, de azért mindig lehet ellenfelet találni.

Legjobb példa erre, hogy késő estétől szoktam játszani barátommal, és még éjjel 2-kor is 10 másodpercen belül szokott találni ellenfelet COOP meccsre is!

4.
4.
unrealnoise
#2: Emlékszem, sokáig PC-s voltam, aztán megelégeltem úgy 2012 körül, hogy a PC-sek nem is a konzolos FIFA-t kapják, és igen, a Forza Motorsport 4 is nagy húzónév volt, emlékszem, hogy ez a kettő jelentős tényező volt a konzolra váltásomat illetően.

Akkor a FIFA még jó volt, jobb volt, mint a PES, tetten érhető volt a fejlődés, jó volt a gameplay, egyben volt a játék.

2015-től kezdve viszont el van kényelmesedve az EA. A játékélmény borzasztó. Igen, nem túlzok. Ma ismét PC a fő platformom, leszedtem a most már konzolossal megegyező játékokat (a FIFA-t és a PES-t), és az EA játékával egy meccset is szenvedés végigtolni, PES-nél alig tudom megállni, hogy ne nyomjak le még egy és még egy meccset, holott focit nem is nézek már vagy 10 éve. :)

A PES18 számomra pozitív csalódás. Az UI még nem az igazi, de a betűtípusok alakulnak, a grafika nagyon jó, a gameplay terén meg földbe döngöli a FIFA-t.

Ami kellemetlen, az a multi. Mert nincs. Kevesen játszanak vele PC-n, egyszerűen nem talál ellenfeleket. :/ Komolyan ezt csak úgy lehetne áthidalni, mint az iRacingben, vagy a GTS-ben teszik. Legyenek meccsek félóránként. Óránként. Vagy valami. Mert így meg sosem lesz türelmem kivárni, amíg valaki csatlakozik, és ha be is lép valaki, akkor is lehet sokkal jobb vagy rosszabb, mint én...

Ha egy adott időre összegyűjtené a jelentkezőket, ilyen probléma sem lenne.
És ez nem csak a PC-s verzióra áll, PS4-en sem jobba helyzet multit illetően. Tapasztaltam tavaly...

Egy biztos, az EA-nek nem mostanában fogok bizalmat szavazni, és sajnálatos, hogy még mindig ennyien megveszik, mindenféle érdemi kritika és elvárások nélkül az aktuálisan érkező következő focit EA címet...


Ez a PES nagyon ígéretesnek látszik, most komoly, hogy lesz dinamikus napszakváltás? Szerintem bitang hangulata lehet, egy 10 perces meccsen is, már csak az időjárásváltozás kell, és totál kaotikus, életszerű helyzeteket is lehetne reprodukálni!
3.
3.
RangerFox
Uhh, Bürki feje elég élethű lett. Meg a többieké is.
2.
2.
Norbiii
A PES esetében nagy kár a BL jogokért, de a PES 2019-től is magas színvonalú focit várok. Én megelégeltem a sokszor botrányos fifás játékmenetet, és mostanában csak a Pes 2018-al tolom. Ez azért necces, mert a Fifa eléggé jól megy, és lehet nem jó döntés ezt feladni és átállni Pes-re, de mostanság mégis ezt teszem, mert nagyobb élményt nyújt számomra. Persze fogok még fifázni, de most csak a Pes. :)
1.
1.
ati199115
Na erre nagyon kíváncsi leszek, ha tényleg elég sok licensz lesz benne akkor van esélye a fifa ellen,bár már egyébként igyis nagyon kezd elegem lenni a fifából :) , persze valahogy mindig odajutok, hogy megveszem ...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...