Pro Evolution Soccer 2019 PC, PS4, XBOXONE

A sorozat 2018-ban megjelent epizódja.
Típus:

A Konamit is meglepte a PES és a Detroit cseréje

Úgy tűnik, hogy még a Pro Evolution Soccer 2019-et fejlesztő és kiadó Konamit is meglepte, hogy a Sony az utolsó pillanatban lecserélte a PS Plus-előfizetőknek szánt játékot a Detroid: Become Human Digital Deluxe-változatára.

Befutott a PlayStation Plus júliusi játékkínálata

A tartalmas júniusi felhozatal után júliusban is egészen ígéretes játékduóval jelentkezik majd a PlayStation Plus. Ezúttal viszonylag friss játékok lesznek elérhetőek a szolgáltatás előfizetői számára.

Ingyenes változatot kap a PES 2019

Hamarosan mindenki belekóstolhat a Pro Evolution Soccer 2019 MyClub módjába, hiszen december 13-án érkezik a Konami focis játékának Lite változata, amely teljesen ingyenes lesz.

Újabb játékok az Xbox Game Pass kínálatában

A Microsoft rettentő elszánt a havidíjas szolgáltatásának bővítése mellett, csak decemberben másodszor bővíti a kínálatot. Ezúttal a könyörtelen bunyó és a profi foci kapja a főszerepet.

Ingyenesen játszható az új PES és a PUBG Xboxon

Az Xbox One-tulajdonosok számára limitált ideig teljesen ingyen játszható a Pro Evolution Soccer-sorozat idei kiadása, valamint a teljes PlayerUnknown's Battlegrounds. Csapj le rájuk!

Pro Evolution Soccer 2019 teszt

Idén újabb fontos licencet bukott a Konami az Electronic Artscal szemben, a kiadó mégsem tett meg mindent, hogy magához édesgesse a focirajongókat. Fellelhető némi evolució, de a radikális változások ezúttal teljesen elmaradtak.

Brit toplista: továbbra is az élen az F1 2018

A Codemasters idei F1-játéka a múlt héten sem talált legyőzőre az Egyesült Királyságban. A britek persze a focit is imádják, így nem csoda, hogy az ezüstérmet a Pro Evolution Soccer 2019 kaparintotta meg.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Masszív játékáradattal zárul az augusztus, több fontos megjelenést is tartogattak a hónap végére a kiadók és fejlesztőcsapatok. A kooperatív lövöldözés és a foci szerelmesei is találnak majd a fogukra való játékot.

Frissítve: Két hét múlva itt a PES 2019 demója

Mint minden évben, idén sem maradnak kipróbálható változat nélkül a Pro Evolution Soccer-rajongók. A legfrissebb rész újdonságait augusztus elején bárki letesztelheti a 12 csapat egyikét irányítva. Már gépigényünk is van!

PES 2019 - David Beckhamre koncentrál az új trailer

David Beckham, a britek ikonikus focistája a Pro Evolution Soccer 2019 különleges kiadásának borítóján szerepel amellett, hogy a játékban a fizimiskáját és a mozgását is lemodellezték. Róla szól az új előzetes, és gameplay is jött.