Bejelentették a Neo Geo Minit

  • Írta: zoenn
  • 2018. május 10.
  • Hardver
Link másolása
A márka 40. születésnapjára az SNK feltámasztja a '90-es évek elején megjelent konzolt, a Neo Geót. A Mini-változat beépített LCD-kijelzővel érkezik, így nincs szükség hozzá TV-re, és inkább egy apró árkádgépre hasonít.

Az 1990-ben debütált Neo Geo egy negyedik generációs játékkonzol volt. A gyártó, az SNK a masina 40. születésnapja alkalmából feltámasztja a gépet, hamarosan piacra kerül a Neo Geo Mini. A minikonzol 40 beépített klasszikus címet tartalmaz, s mivel saját képernyője van, nincs szükség hozzá tévére vagy monitorra - persze így drágább is lehet a társainál.

A Neo Geo Mini elfér a tenyereden, a képernyője 3,5 hüvelykes, a 600 grammot nyomó konzol mérete 135x108x162 milliméter. A csomagban találunk egy hálózati kábelt, van saját HDMI-kimenete - ha mégis nagyobb kijelzőre kötnénk -, illetve 3,5 mm-es jack-csatlakozója. Ezenkívül két külső kontrollert is támogat.

A masina kétféle kivitelben lesz kapható: a szürke színű modellt a nemzetközi piacra szánják (lásd fenn!), míg a japánok egyedi mintájú Neo Geo Mininek örülhetnek.

A megjelenési dátum és az ár még nem ismert.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...