Bezárja kapuit a Boss Key Productions

  • Írta: Shifty
  • 2018. május 15.
  • Gyászhír
Link másolása
A stúdió alapítója, Cliff Bleszinski egy hivatalos közleményben bejelentette, hogy a LawBreakersszel nagyot bukó stúdiója, a Boss Key Productions végül nem fejezi be új játékát, és lehúzza a rolót.

Cliff Bleszinski, a Gears of War-trilógia vezető dizájnere miután elhagyta az Epic kötelékét, kisebb pihenőt követően saját stúdiót alapított. Ahogy közleményében is említi, a Boss Key Productions csapatával az volt a célja, hogy egy tehetséges és ambiciózus társasággal a lehető legjobb játékokat készítsék el, és bár a brigád életében megvoltak a hullámvölgyek, szerinte nem vallottak kudarcot.

A tavaly augusztusban megjelent és sem anyagilag, sem kritikailag nem éppen sikeres LawBreakers szerinte remekül sikerült, csak éppen valamiért nem tudott befutni. Legújabb, nemrég bejelentett fejlesztésükről, a Radical Heightsról pedig csak annyit mondott, hogy sajnos lekéstek a battle royale-őrületről, így végül ez a játékuk már biztosan nem készül el.

11.
11.
#10: Biztos h ebben is van igazsag, de abban is amit en irtam, nezd csak meg a Battleborn-t ami egy coop lovolde + moba, erre OW-klon, nezd meg az akkori irasokat rola.
10.
10.
hadzsime
#9: Nem lehet, hogy simán csak kurvára elbaszták a dolgot azzal, hogy nem tették ingyen játszhatóvá, amikor látták, hogy csak egy maréknyi embert érdekel annyira a játék, hogy fizessen is érte?
Gondolj a Fortnite-ra! Hol járna most az a cucc, ha a PUBG rekorddöntögetős időszakában úgy jöttek volna elő a játékkal, hogy ugyanannyi pénzt kértek volna érte, mint a listavezető játékért? Biztosan nem lenne olyan népszerű mint most.
Simán fennmaradhatott volna a LawBreakers, ha belátják, hogy a F2P és a totális kudarc között kell választaniuk.
8.
8.
ollie92
" Radical Heightsról pedig csak annyit mondott, hogy sajnos lekéstek a battle royale-őrületről, így végül ez a játékuk már biztosan nem készül el."

Jó reggelt Cliffy, ezt a játékot KÉSZ formában kellett volna kihozni még tavaly nyáron !
Hiába készülne el, a játéknak még jó 1 év kellene, addigra a BR is kifullad, s úgy járna vele, mint az arenashooter LawBreakerssel.
7.
7.
B-Shaggy
Sajnálom, kegyetlen jó játék volt.
3.
3.
markoci555
dehogynem vallottak kudarcot, egy pozitívum van így a végére, legalább belátták hogy a battle royale-ról lecsúsztak
2.
2.
RangerFox
Nem is értem, hogy mit gondoltak ezzel a játékkal...
1.
1.
crytek
Nem sajnálom ...egy multis shittel kevesebb
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...