Bezárja kapuit a Boss Key Productions

  • Írta: Shifty
  • 2018. május 15.
  • Gyászhír
A stúdió alapítója, Cliff Bleszinski egy hivatalos közleményben bejelentette, hogy a LawBreakersszel nagyot bukó stúdiója, a Boss Key Productions végül nem fejezi be új játékát, és lehúzza a rolót.

Cliff Bleszinski, a Gears of War-trilógia vezető dizájnere miután elhagyta az Epic kötelékét, kisebb pihenőt követően saját stúdiót alapított. Ahogy közleményében is említi, a Boss Key Productions csapatával az volt a célja, hogy egy tehetséges és ambiciózus társasággal a lehető legjobb játékokat készítsék el, és bár a brigád életében megvoltak a hullámvölgyek, szerinte nem vallottak kudarcot.

A tavaly augusztusban megjelent és sem anyagilag, sem kritikailag nem éppen sikeres LawBreakers szerinte remekül sikerült, csak éppen valamiért nem tudott befutni. Legújabb, nemrég bejelentett fejlesztésükről, a Radical Heightsról pedig csak annyit mondott, hogy sajnos lekéstek a battle royale-őrületről, így végül ez a játékuk már biztosan nem készül el.

15.
grindcore
#13: Csak nem ertetted a lenyeget amit irtam, hogy a ketto nem egyforma, ennyi. Persze, csomo mindent elcsesztek, ezekben igazad van, de azert irtam a Battleborne-t is, mert semmi kozuk az OW-hez. Olyanokat hasonlitanak ami nem hasonlit, ezert van ez karos hatassal a tobbire, es nem egy ilyet lattam.
14.
CSOI
#13: H geczi hajnali háromkor aludonom kéne nem fogalmazni mert úgy látszik nem meg ez már ijen későn :D Kedves GK szerkesztőség meg szívjatok gázt azért amiért 2018-ban nincs egy tetves szerkesztés opció a kommentekhez...
13.
CSOI
#9: Tudtommal azért mert az hasonlitanak mindent az OW-hez mert az volt az ELSŐ és SIKERES Hero shooter a piacon...(2016. május 24.) Mivel a LawBreaker csak utána jöt ki (2017. augusztus 8.) ezért ne csodálkozz azon, hogy ahhoz hasonlítják. Ez nem fanbolyság az OW-nak volt 1 éve befutni a LawBreakers meg ezzel szemben semmi egyedit nem kínált az OW-val szemben... Ha ez alatt az 1 év alatt napi 12 órában egy single player kampányt is hegesztenek mellé és 20-30$ áron vesztegetik talán életben maradhatott volna az OW mellet és cliffyB is ki jöhetet vlna belőle nullszaldósan... talán
12.
TheFlash
#3: dehogy csúsztak le, a mai napig készülnek az idióta szarabbnál szarabb minecraft klónok, és a mai napig van rá igény ... pl Deep Rock Galactic.

Ez a battle royal hülyeség is el fog tartani még úgy 6-7 évig biztos, de igazából ez nem is most kezdődött, hanem a DayZ környékén ami már így is 2012-es mod aztán jött csak a standalone 13ban. De lehet hogy előtte is volt ilyen, amiről nem tudok :D
11.
grindcore
#10: Biztos h ebben is van igazsag, de abban is amit en irtam, nezd csak meg a Battleborn-t ami egy coop lovolde + moba, erre OW-klon, nezd meg az akkori irasokat rola.
10.
hadzsime
#9: Nem lehet, hogy simán csak kurvára elbaszták a dolgot azzal, hogy nem tették ingyen játszhatóvá, amikor látták, hogy csak egy maréknyi embert érdekel annyira a játék, hogy fizessen is érte?
Gondolj a Fortnite-ra! Hol járna most az a cucc, ha a PUBG rekorddöntögetős időszakában úgy jöttek volna elő a játékkal, hogy ugyanannyi pénzt kértek volna érte, mint a listavezető játékért? Biztosan nem lenne olyan népszerű mint most.
Simán fennmaradhatott volna a LawBreakers, ha belátják, hogy a F2P és a totális kudarc között kell választaniuk.
9.
grindcore
#4: Szerintem meg ott van a kutya elasva, hogy az osszes blizz-fanboy, boldog boldogtalan es a jateksajto is MINDENT mindig az Overwatch-hoz hasonlit, barmit csinalsz, ha hos van benne az OW, istenem hany wowos embert halottam aki eleteben nem latott meg fps-t, de ow az isten, es minden mas, meg ami elotte volt az is OW copy. Valojaban a fasz se akarna versenyezni vele, van akinek nem jon be az hagy jatszon mar masfele designos jatekkal, de neeem, nem lehet mert ow-copy! Szanalom!
8.
ollie92
" Radical Heightsról pedig csak annyit mondott, hogy sajnos lekéstek a battle royale-őrületről, így végül ez a játékuk már biztosan nem készül el."

Jó reggelt Cliffy, ezt a játékot KÉSZ formában kellett volna kihozni még tavaly nyáron !
Hiába készülne el, a játéknak még jó 1 év kellene, addigra a BR is kifullad, s úgy járna vele, mint az arenashooter LawBreakerssel.
7.
B-Shaggy
Sajnálom, kegyetlen jó játék volt.
4.
CSOI
Ott baszták, el hogy Egy NO-name studió első játékával akartak versenyezni a Blizard Overwatchával CliffyB "neve" ide vagy oda... SZVSZ talán za megmenthette volna őket, hogy amint tudomást szereztek az OW-ről azzona át heggesztik vagy hozzá egy Single Player kampányt a saját szarjukhoz...
3.
markoci555
dehogynem vallottak kudarcot, egy pozitívum van így a végére, legalább belátták hogy a battle royale-ról lecsúsztak
2.
RangerFox
Nem is értem, hogy mit gondoltak ezzel a játékkal...
1.
crytek
Nem sajnálom ...egy multis shittel kevesebb
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...