Augusztus végén jön az F1 2018

  • Írta: zoenn
  • 2018. május 15.
  • Bejelentés
Link másolása
A Codemasters ma délután bejelentette, hogy idén sem maradunk hivatalos F1-játék nélkül. A pontos dátum már ismert, de az első látnivalókra még várnunk kell. Annyi biztos, hogy a karriermódot tovább bővítették a fejlesztők.

A Formula 1 idei szezonját feldolgozó játékadaptáció már úton van, a Codemasters egy szűkszavú közleményben elárulta, hogy az F1 2018 augusztus 24-én landol PC-n, Xbox One-on és PS4-en. Mindössze a játék logóját mutatták meg egyelőre:

A fejlesztők elhintették, hogy az elmúlt években rendre kikérték a rajongók véleményét, hiszen számít, hogy mi a fontos nekünk. Rengeteg fejlesztéssel készülnek a srácok, és már alig várják, hogy meséljenek róluk.

Annyi biztos, hogy a karriermód tovább bővül, "még mélyebben elmerülhetünk az F1 világában", illetve további klasszikus autók teszik tiszteletüket a játékban.

Reméljük, napokon belül befutnak az első részletek és látnivalók!

2.
2.
Steve028
Hát egy VR támogatásnak örülnék de nem sok eséjt látok hozzá.Pedig sok fórumon azt is kérték mit várnának a következő szezonba.Ami a halot illeti az szépen bezavar a látványba de hát ez van majd meg kell szokni hogy külső kamerába nem látod a kocsi orrát.
1.
1.
Nothing
Kíváncsi leszek, hogyan oldják meg a "halo vision"-t. Egy fekete csík a kép közepén vagy valami szürkés blur effekt? :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...