F1 2018 PC, PS4, XBOXONE

A Forma 1 2018-as szezonját feldolgozó hivatalos játékadaptáció.

Nagy dobásra készül a Codemasters

Legalábbis a csapat egyik új álláshirdetése szerint eddigi fennállásuk legnagyobb és legambiciózusabb projektjén dolgoznak, ami az Electronic Arts nyújtotta anyagi támogatással talán nem tűnik túlzásnak.

Ingyenesen bezsákolható az F1 2018

Egy újabb ingyenes játékkal kedveskedik a Humble Bundle. Egy petákot sem kell kiadnunk azért, hogy mi is az F1 2018 rajtrácsához álljunk, mindössze csak egy hírlevélre kell feliratkoznunk.

A Codemastersnél maradnak az F1-jogok

A versenyjátékairól híres brit stúdió és kiadó, a Codemasters hivatalosan is megerősítette, hogy sikerült megállapodniuk a Forma 1 jogtulajdonosával, és 2025-ig ők készíthetik a hivatalos játékokat.

Brit toplista: továbbra is az élen az F1 2018

A Codemasters idei F1-játéka a múlt héten sem talált legyőzőre az Egyesült Királyságban. A britek persze a focit is imádják, így nem csoda, hogy az ezüstérmet a Pro Evolution Soccer 2019 kaparintotta meg.

Brit toplista: az élen startolt az F1 2018

Nyolc egymást követő hét után végre új győztese lett a brit dobozos eladások toplistájának. Habár a Crash-trilógia így is felkerült a dobogóra, azt megelőzte az F1 2018 és a Shenmue I & II is.

F1 2018 teszt

A Forma 1 hivatalos játékának idei részében megújult a karriermód, kaptunk még több testreszabhatóságot és lehetőséget, és bár lényegében az egész nem változott sokat, egy kicsit még jobb, még szebb lett minden.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Közeledik az augusztus és így a nyár vége, a fejlesztők és kiadók pedig érezhetően magasabb fokozatra kapcsoltak. Régóta várt remasterek, megkésett portok és folytatások is érkeznek a következő napokban!

Befutott az F1 2018 harmadik gameplay trailere

Idén is visszatér a videojátékos száguldó cirkusz, a megjelenés előtt egy héttel pedig újabb előzetest kaptunk. Az eddigi legkidolgozottabb karriermódot és több mint 20 klasszikus járgányt felvonultató F1 2018 látványosabb mint valaha.

Itt az F1 2018 második gameplay trailere

Két hete kaptuk meg a Codemasters játékának első "rendes" előzetesét, s máris itt az újabb! Nem érdemes meglepődni ezen, lévén az F1 2018 a hónap végén landol a boltokban - glóriákkal és klasszikus autókkal a fedélzeten.

F1 2018 - nem fogja megizzasztani a PC-nket

A Codemasters hivatalosan is bejelentette az F1 2018 minimális és ajánlott rendszerkövetelményét. Alapvetően egyik sem fogja komolyabb kihívás elé állítani azok PC-jét, akik közepes konfigurációval rendelkeznek.