Közeledik a Downward Spiral: Horus Station

  • Írta: sirdani
  • 2018. május 16.
  • Megjelenés
Link másolása
Újabb információk láttak napvilágot a 3rd Eye Studios indie fejlesztőcsapat érkező játékáról. A thrillerekre emlékeztető, zérógravitációs sci-fi környezetben játszódó felfedezős alkotás május 31-től lesz elérhető PC-n és VR-eszközökön.

A Downward Spiral: Horus Station az Adr1ftéhez hasonló sci-fi környezetbe invitálja az érdeklődőket, akiknek egy elhagyatott űrhajó felfedezése lesz a feladatuk. Ahogy a játékosok folyamatosan haladnak az üres helyszínek bejárásával, fény derül a játék központi kérdésére, vagyis arra, hogy miért sodródik az óriási jármű a végtelen űrben, teljesen elhagyatottan. Időközben különböző veszélyek leselkedhetnek a játékosra, akik jobb híján a hajó karbantartó eszközeit használhatják önvédelemre, legyen szó akár ívhegesztőről, vagy csavarhúzókról.

A Downward Spiral: Horus Station március 31-én érkezik PC-re, illetve a VR-eszközök közül HTC Vive-ra, Oculus Riftre,és a Windows Mixed Reality headsetekre. PlayStation 4-re és vele együtt a PlayStation VR-ra tervezett megjelenési dátum kicsit későbbre csúszott, ám feltehetően még idén nyáron megérkezik a konzolos port is. A program várható ára 19,99 dollár.

A 3rd Eye Studios alkotásának központi eleme egyértelműen az atmoszféra, a környezetbe ágyazott történetmesélés és a 70-es évek hangulatát idéző Ville Valo-zenék. A játékról gameplay videó, illetve további információ az alábbi cikkünkben található.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...