Jövő évre csúszik a Shenmue III

  • Írta: sirdani
  • 2018. május 16.
  • Csúszás
Többszöri késleltetés után sajnos újból elhalasztották a Shenmue III megjelenését. A kiadó, illetve a fejlesztők egyaránt a korábbi részek méltó folytatását tűzték ki célként, melyhez azonban több időre van szükségük.

A Deep Silver meglehetősen rövid hivatalos közleménye szerint a Shenmue III megjelenése 2019-re csúszik. Az így nyert extra fejlesztési időt a játék tökéletesítésére, aprólékos csiszolgatására fordítják, hogy minden rajongó a megérdemelten magas színvonalat kapja meg.

Yu Suzuki, a fejlesztés vezetője külön üzenetben is elnézést kért támogatóktól a késlekedésért, ám szintén ígéretet tett a játék tökéletességét illetően.

A kultikus akció-kalandjáték harmadik részével kapcsolatban sajnos nem ez az első alkalom, hogy késésről kell beszámolnunk. Emellett azonban rengeteg információval is szolgáltunk már a projektről az elmúlt évben, például a játék első teaser videójáról, a kulisszák mögötti betekintésről, folyamatosan érkező látnivalókról, illetve a történet esetleges folytatásáról.

2.
supair
Kibaszott jó volt.Ha Playstationt kell vennem ez miatt venni fogok.Aztán elajándékozom majd valami Sony fannak..................a gépet.
1.
Unravel
Ez a jàtèk sorozat teljes mèrtèkben kimaradt az èletemből. Arra emlèkszek, hogy nagy pontszàmokat dobàltak rà, meg elmondtàk mindennek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...