Jövő évre csúszik a Shenmue III

  • Írta: sirdani
  • 2018. május 16.
  • Csúszás
Többszöri késleltetés után sajnos újból elhalasztották a Shenmue III megjelenését. A kiadó, illetve a fejlesztők egyaránt a korábbi részek méltó folytatását tűzték ki célként, melyhez azonban több időre van szükségük.

A Deep Silver meglehetősen rövid hivatalos közleménye szerint a Shenmue III megjelenése 2019-re csúszik. Az így nyert extra fejlesztési időt a játék tökéletesítésére, aprólékos csiszolgatására fordítják, hogy minden rajongó a megérdemelten magas színvonalat kapja meg.

Yu Suzuki, a fejlesztés vezetője külön üzenetben is elnézést kért támogatóktól a késlekedésért, ám szintén ígéretet tett a játék tökéletességét illetően.

A kultikus akció-kalandjáték harmadik részével kapcsolatban sajnos nem ez az első alkalom, hogy késésről kell beszámolnunk. Emellett azonban rengeteg információval is szolgáltunk már a projektről az elmúlt évben, például a játék első teaser videójáról, a kulisszák mögötti betekintésről, folyamatosan érkező látnivalókról, illetve a történet esetleges folytatásáról.

5.
Dem Lac
Viszont a grafikára nem volt panasz anno az biztos.
4.
Dem Lac
Még Dreamcast-en az első részével próbálkoztam.Ebben a játékban is előjön a macskaetetés.Aztán 2 évig rakosgattam,porosítottam a játékot mert senkinek nem kellett. Pedig olyan nagy szám volt akkoriban XD Ez az új is "élvezetes lehet"
2.
supair
Kibaszott jó volt.Ha Playstationt kell vennem ez miatt venni fogok.Aztán elajándékozom majd valami Sony fannak..................a gépet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...