Hivatalos: jön a Battlefield V

  • Írta: fojesz
  • 2018. május 16.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Electronic Arts hivatalosan is bejelentette a következő Battlefield-játékot, amely a Battlefield V címet fogja viselni. Túl sok részletet még nem ismerünk, a további konkrétumok és látnivalók a jövő héten érkeznek.

Az Electronic Arts megerősítette, hogy az idei Battlefield-játékot Battlefield V-nek fogják hívni, igaz, ezen kívül túl sok konkrétumot nem árult el, a teljes leleplezésre ugyanis jövő héten, a korábbi teasernek megfelelően május 23-án, magyar idő szerint este 10 órakor kerül sor. A YouTube-on, Twitch-en és Mixeren is közvetített műsort Trevor Noah fogja vezetni, és az ígéretek szerint komplett képet kapunk majd általa a DICE víziójáról. 

Korábban is pletykálták már, hogy az idei Battlefield-epizód Battlefield V címmel fut majd, ahol a "V" értelmezhető ötösként, egyúttal pedig a "victory" rövidítéseként. Ezek a források azt is megszellőztették, hogy az új játék körítését a második világháború adja majd, ami azt jelenti, hogy a sorozat a 2009-es Battlefield 1943 után először tér vissza a második világégéshez.

32.
32.
shatterhand
#31: Cod ww2-ben celzoka nelkul jatszom. Azelott 3.4 meg holo alap volt. Itt mrg szimplan ezek nelkul megy tok jol jatek.
31.
31.
ollie92
#30: Teljesen testreszabhatóak lesznek itt a fegyverek, amolyan BF4 minta szerint. Ha akarod, lecsupaszíthatod, nem kell red dot. BF1 sokáig csak alap célzóval használtam az élmény kedvéért.
30.
30.
mestermagyar
#29: Talán pont azért mert egyetlen mintára raknak fel mindent COD-ék és BF-ék. Nem lehet hogy a probléma inkább ebben van? Amelyik fejlesztő nincs elég rugalmas hogy egy red dotot ne tudjon kihagyni 2.vh-s címből mert az nem illik bele a sormintába aminek a segítségével Star Warsokat és Medal Of Honorokat pakolnak le az asztalra, az a fejlesztő vagy képtelen, vagy meg van fosztva annak a lehetőségétől hogy újítson illetve legalább eltérjen a tökéletesre fejlesztett gyorsan replikálható recepttől.
29.
29.
shatterhand
#23: Detto. Pont ezert utalom a regi haborus jatekokat. Mint egy fejlodes olyan volt az elmult 15ev. Most meg visszamegyunk a tuningolas nelkuli fegyverekhez abban mi az izgalmas? Semmi. Igy hat jonnek a baromsagok amik pl a codban is voltak (red dot pl).
28.
28.
b48xll
27.
27.
mestermagyar
#23: Mert BF2 már volt. BF1 nem volt. BF1942 volt.
26.
26.
mestermagyar
#25: Mondjuk felmerül a kérdés hogy azok tényleg SS tisztek voltak-e?
25.
25.
mestermagyar
#24: Nem olvastam végig a kommented. Bleh
24.
24.
mestermagyar
#22: Nem tudom hogy tudsz-e róla, de a wehrmacht emblémája egy kicsit dizájnosabb vaskereszt volt, ezt a wikin is láthatod. Az SS talán a terror kedvéért több horogkeresztet használt, viszont biztos nem vetették be őket a fronton. Nem akarsz bevetni katonákat akiknek épp most kellett elgázosítaniuk párezer zsidót ezzel sokuknak életük végéig PTSD-t adva.
23.
23.
b48xll
Sziasztok!
Miért gondolja mindenki úgy hogy II. vh téma lesz? V. mint victory? Lehet én vagyok túl egyszerű de a BFIII és a BFIV után nekem a BFV. az inkább jelen kori hadviselést jelentene.Ha annyira II. vh akkor miért nem az a címe ,hogy BF II. Értitek?
Én jobban örülnék egy jelen kori BF.nek amiben egy szénné stuffolt m416-al lehetne aprítani, de ez csak egy vélemény... :)
20.
20.
SPOILER ALERT!

A COD box art már kikerült :) https://twitter.com/charlieINTEL/status/996973535410110464
17.
17.
crytek
Most először a BF single része veri majd az aktuális Cod-ét...abban ugyanis most nem lesz single player :)
12.
12.
kamgecam
#2: Cod-al,Bf-el is játszok, mindkettő másban jobb. Cod, sztori messze jobb, pörgösebb, nagyobb ügyeséget, jobb reflexet igényel! Bf, grafika, taktikusabb, élethűbb, jobb hangok. Mikor melyikhez van kedvem.
11.
11.
Grabowsky30+
Kicsit nehéz követni a számozást, de azért várós! Szeretem a bf-ek multis játékstílusát főleg a large conquest-et. A single egy hangyányit sem érdekel, bf1-ben is megcsináltam az első pályát az elég is volt belőle.
10.
10.
Rakottkrumpli
Mondjuk szerintem gáz lenne a cod után ugyanabba a háborúba menni. Szerintem a V vietnámot is jelenthet akár. Vagy csak simán 5 és visszaállnak a megszokott jelenkori formulára.
9.
9.
Darksiders84
#6: Aha erről nem tudtam nem rémlik csak azt látni ahogy közeledünk a nagy eseményhez előtte egyre többen jelentik be a játékukat.
7.
7.
kopic
#1: Ülj le Pistike 1-es.
6.
6.
Drazhar
#1: Annak ellenére, hogy én is ezt vallom, és gyűlölöm, hogy mindig előre bejelentenek mindent, azért ezt lassan 1 éve tudni már :) És az EA mindig is külön, előbb bejelentette a BF részeket.
5.
5.
codehook
#2: Hat multiban lehet de ha a single olyan lesz mint a bf1 nek inkabb hagyjak is ki :D mert az kb egy gyakorlo mod semmi mas.
4.
4.
Yanez
#1: Abban mi a meglepő, hogy jön egy új BF? :) Vagy Cod, vagy AC, vagy NFS, vagy EA sports játék...
3.
3.
kastorhun
2.
2.
dvs00
Ez az, gecinagy lesz. A CoD WW2-t vélhetően körbehugyozza kétszer. A BF1-nel a leginkább azt sajnáltam, hogy nem II. Vh.. Döbbenetes lesz annyi biztos, csak a járművezetés ne legyen túl forszírozva.
1.
1.
Darksiders84
Lassan nem marad már semmi új meglepi az E3-ra.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...