Újabb pletykák az Obi-Wan-filmről

  • Írta: fojesz
  • 2018. május 18.
  • Cooltúra
Link másolása
A legutóbbi hírek szerint az Obi-Wan Kenobira fókuszáló Star Wars-film a Tatooine-on játszódik majd, ahol hősünk a csecsemő Luke Skywalkerre és az őt nevelgető Lars-családra fog vigyázni.

Egyre biztosabbnak tűnik, hogy Obi-Wan Kenobi is saját filmet kap, az elmúlt hónapokban több pletykát is hallottunk a projekttel kapcsolatban - így például azt is tudjuk már, hogy a forgatási munkálatok 2019-ben vehetik kezdetüket.

A legutóbbi infómorzsákat a TMZ szállította, méghozzá egyenesen a sztori szinopszisáról. A lap szerint az Obi-Wan-film története a Tatooine-on játszódik majd, méghozzá nem sokkal azután, hogy a jedi megérkezik a bolygóra Anakin csecsemő kisfiával, Luke Skywalkerrel. Mint tudjuk, Obi-Wan ezután remeteként vonult vissza, egy nap azonban előjön rejtekhelyéről, amikor a buckalakók és a párafarmerek között háború tör ki, amiben Owen bácsi és Beru néni is érintett, és így Luke is veszélybe kerül. A hírek szerint Az órák című filmet is rendező Stephen Daldry dirigálja majd a mozit.

A Star Wars-képregényeket ismerők számára ismerős lehet a fenti felállás, az új generációs képregényfolyam hetedik felvonásában Obi-Wan hasonló módon kénytelen Luke-ot megvédeni, csak ott Jabba emberei szállnak rá a Lars-családra.

9.
9.
revdav11
Ezt nagyon könnyű lenne elbaszni.

Nagyon adnék egy olyan Logan-féle kicsit kimértebb drámát (nyilván más kifejlettel), de valószínűnek tartom, hogy az nem lenne elég "gyerekbarát" a Disney-nek.
8.
8.
FiveSalmon69
#2: Való igaz, engem sem nagyon dobna fel ha buckalakókról meg nénikről bácsikról szólna egy Obi film, de böven van ott hely még más sztorinak is, pl valamilyen küldetés miatt kénytelen ott hagyni a Tatooine-t. Az meg, hogy mennyit öregedett... Ha számolsz egy kicsit a Sithek bosszújában már bőven a harmicas évei második felét tapossa, ráadásul egy kietlen sivatagos bolygón kell élnie száműzetésben, egy diktatórikus rendszer elől bújkálva, amit közvetetten segített hatalomhoz jutni. A stressz öregít. :D
6.
6.
ollie92
5.
5.
Az Owen bácsi és Beru néni résznél azért felröhögtem egyet én is XD
4.
4.
KőbányaKispest
Han solo, Obi van kenobi. Édes istnem....
3.
3.
almaspite
Bocsi amúgy nem akartam neked száni a kommentet. Mindegy.
2.
2.
almaspite
#1: Rebels-be, a Clone War-ba... a filmekbe. Körülbelül mindent már kimiskároltak ebből a karakterből amit meg lehetne filmesíteni. Vissza vonul a tatooine-ra, hogy vigyázzon az örökösre hátra lévő életében. Valami csodálatos összeesküvés következtében 19 év idő alatt összejött neki harminc év öregedés. Majd meghal.
1.
1.
Mortis
ez még a Solo film sztorijánál is érdekfeszítőbb...
a vége komolyan az lesz, hogy az animációs sorozataik is érdekfeszítőbbek lesznek, mint a többszáz millió dollárból forgatott filmjeik. miért nem mernek bevállalni egy Skywalker-rek előtti karaktert. ugyanúgy nem kellene megerőltetni magukat -csak lopni a Legends-ből- és a név úgyis eladná. +
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...