Rainbow Six: Siege - Alibi és Maestro akció közben

  • Írta: szlav
  • 2018. május 21.
  • Videó
Link másolása
Az Operation Para Bellum két új operátora nem viccel. Alibi hologramos álcákkal pakolhatja tele a pályát, Maestro golyóálló kamerája pedig lézerrel pörköl majd az óvatlanok alá. Nézzétek meg mindezt mozgás közben!

Nem csak új térképet hoz az Operation Para Bellum. A Pick & Ban rendszer és az új fegyverek mellett két vadiúj operátor is bekerül a Ubisoft taktikai shooterébe. Az Alibi, valamint Maestro névre hallgató karakterek pedig nem egyszerűen lesznek szemetek!

Senki ne lepődjön meg, ha háromszor, esetleg négyszer fut össze Alibivel egy meccs alatt. Az ő specialitása ugyanis a hologramos álcák felállítása. Egy speckó kis kütyü segítségével maga után hagyhatja önmaga élethű mását. Aki pedig elköveti azt a hibát, hogy rálő a hologramokra, az hosszú másodpercekig meg lesz jelölve a térképen.

Hasonlóan szemét lesz Maestro is. Az ő egyedi felszerelése az Evil Eye lesz. Ezt a golyóálló szerkezetet Maestro és társai is használhatják kameraként, s csak robbantóeszközökkel lehet majd megszabadulni tőle, vagy ha teljesen elpusztítjuk a felületet, amire az fel van tapasztva. Elég keménynek hangzik? Most jön még csak a java! Ugyanis ha Maestro veszi át az irányítást az Evil Eye felett, akkor felnyithatja a golyóvédő-burkolatot, amely alatt egy lézerfegyver lapul. Ezzel elpusztíthatjuk az ellenséges szerkezeteket, de megsüthetjük vele a másik csapat operátorait is.

Az Operation Para Bellum a tervek szerint június 5-én jelenik meg PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on egyaránt.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...