Dark Souls Remastered - mi a helyzet a 60 fps-el?

  • Írta: sirdani
  • 2018. május 21.
  • Hír
Link másolása
A héten jelenik meg a Dark Souls Remastered, és jelenleg úgy néz ki, hogy az alapjátékban borzalmas teljesítményt produkáló Blighttown pályával a Sony oldaláról semmi baj nem lesz, a stabil 60 fps a PS4 esetében is garantált.

A Digital Foundry a napokban tesztelte a Dark Souls felújított verzióját PlayStation 4-en. A teszt során még nem volt élesítve az első napi patch, ám a Blighttown térképen minden rajongó által ismert, teljesítménnyel kapcsolatos problémák végre feledésbe merülhetnek. A Dark Souls Remastered mindenféle bonyodalom nélkül képes tartani a 60 fps-t a Sony konzoljain, mely a teszt készítői szerint a felújított verzió legnagyobb előnyeként is felfogható.

Az Xbox One-ra és az Xbox One X-re optimalizált verzióval azonban egyelőre komolyabb problémák jelentkeznek a Blighttown pálya kapcsán, azonban azt, hogy a végleges verzióhoz érkező day one patch mennyire orvosolja mindezt, a megjelenés napján, vagyis május 25-én derül fény. A játék egyébként PS4-re, Xbox One-ra és PC-re érkezik, és némi késéssel, de a nyár során Nintendo Switch-re is.

2.
2.
zozo76hun
#1: es akkor meg az xbox verzio ezek szerint nem is fut jol...
1.
1.
Ez mind szép és jó, de ez is egy 2011-es játék és eddig, 7 évig kellett várni, hogy jól fusson? Meg persze nyilván pénzbe kerül. Szép munka.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...