Tíz percig mozog a Dreams

  • Írta: zoenn
  • 2018. május 22.
  • Videó
Link másolása
Nagyon nehéz szavakba önteni, hogy milyen is pontosan a Media Molecule új alkotása, a Dreams. Lényegében bárki elkészítheti vele azt a játékot, amiről mindig is álmodott, lehetőségeink szinte végtelenek. Nézzünk is bele!

A Dreams lényegében az ecset és a vászon a festőművész kezében. Itt a művészet vastagon aláhúzandó, lévén egy teljes értékű játékfejlesztői eszköz a Media Molecule új alkotása. A "vásznon" való navigálás nagyon egyszerű, a DualShock 4 mozgásérzékelő funkciójának segítségével "rajzolhatunk", megalkothatjuk a 3D-s tájat, objektumokat pakolhatunk le, de még a zenéket is mi szerezhetjük.

Bármilyen műfajról is van szó, a lehetőségeink szinte kiapadhatatlanok. A kampány megalkotása során a fejlesztők ugyanazokat az eszközöket használták, amit a játékosok is megkapnak.

Az idei E3-on vélhetően többet is megtudunk a Dreamsről, amely talán idén végre megjelenhet PS4-re. A készítők opcionális VR-támogatást ígérnek.

8.
8.
psy123
igazából ezt a kreativitást már megkaptuk a lbp-kben csak kicsit a dimenziókat leszűkítve. nagyon kíváncsi leszek, itt meddig mehetünk el.
7.
7.
biohazard rex
Nagyon szerettem a project spark-ot is. Ha már csak annyit tud mint az, akkor engem már megvettek. :)
6.
6.
kekesi
He egyszer venni fogok egy PS-t ezt a címet szinte biztosan beszerzem (feltéve, ha elég részletes lesz a szerkesztő), de a kampány egyáltalán nem érdekel, az a funkció viszont annál inkább, hogy megalkothatom a saját játékom.
5.
5.
exonic
Ez a játék csodálatos, végtelen lehetőséggek. Képzeljétek csak el, kedvenc könyveinket élhetjük át benne, akár játékok alternatív szálát, vagy csak szimplán valami újat alkothatunk benne. Nagyon várós!
4.
4.
Matt8888
Hát ez valóban meglepően "új"
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...