Még több Yakuza-remaster érkezik PS4-re

  • Írta: zoenn
  • 2018. május 23.
  • Bejelentés
Link másolása
Ha eddig lemaradtál volna a Yakuza 3-ról, a Yakuza 4-ről vagy a Yakuza 5-ről, akkor van egy jó hírünk! A Sega bejelentette, hogy mindhárom játék felújított változatát elkészíti, igaz, a nyugati verziók dátumáról még nincs hír.

A japán Dengeki PlayStation és a Famitsu legfrissebb számából kiderült, hogy a Sega a maradék Yakuza-játékot is felújítja a közeljövőben. A Yakuza 3 remastere augusztus 9-én jelenik meg Japánban, ezt követi a Yakuza 4 ősszel, majd a sort a Yakuza 5 zárja a jövő év elején.

Mindegyik remaster-verzió PS4-re készül, a játékok 1080p-ben futnak 60 fps mellett. A Yakuza 3 felújított változata már majdnem elkészült, nagyjából 90 százalékon áll.

Sajna a nyugati verziók dátuma még nem ismert. Hozzánk idén érkezik a Yakuza Kiwami 2, de reméljük, 2019 folyamán megkapjuk az említett epizódokat is, így a remaster-gyűjteményünk teljes lehet.

1.
1.
RangerFox
Én is nagyon remélem, a 6 nagyon behúzott, a zero és a kiwami is már meg van vásárolva, csak idő kell, hogy belekezdjek. Várom a kiwami 2-t is, ha meg jövőre megkapnánk mi is ezt a 3 yakuza játékot, akkor nagyon boldog lennék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...