Online multi nélkül startolt el a Tennis World Tour

  • Írta: zoenn
  • 2018. május 23.
  • Hír
Link másolása
Megjelent a Breakpoint várva-várt teniszjátéka Xbox One-on és PS4-en, ám egy fontos funkció nem készült el a premierrre. Az online multiplayer még nem érhető el, s csak később élesedik. Itt a launch trailer!

Online többjátékos mód nélkül jelent meg PS4-en és Xbox One-on a Tennis World Tour. A Breakpoint csapata tisztában van azzal, hogy csalódást okoz a rajongóknak, de "nagyon keményen dolgoznak a helyzet enyhítésén".

Még nem tudni pontosan, hogy mikor élesedik a multi, annyi azonban biztos, hogy két fázisban válik elérhetővé. Az első szakaszban csak az online Quick Match élesedik, majd később a ranked online mód és a hozzá tartozó ranglista is.

Később további frissítéseket terveznek: többek közt Doubles módot, heti kihívásokat, új ruhákat és kiegészítőket, valamint továbbfejlesztett animációkat és audiót ígérnek.

A Tennis World Tour június 12-én érkezik PC-re és Nintendo Switch-re.

5.
5.
LostBoyz
Lehet csatlakozni , ha valaki akar :)

https://www.facebook.com/groups/403005050183014/
4.
4.
Macifasz
Aaaaha, szóval akkor tényleg megjelent 22-én,c sak PC-re csúszik...szokásához híven. :-D Sebaj, addig legalább kitudom tolni tisztességesen a Detroitot, meg valszeg a Vamypret is. :-D
3.
3.
balazska01
Nézzük a jò oldalát. Legalább nem kell most beruházni rá! Nyakunkon a vb is... majd hònapok múlva jelentősen csökkentett áron, miután rendbehozták.
2.
2.
semike
Top spin mekkora game volt anno sima xboxon. Hatalmas parharcokat vivtunk egymassal. Epp multkor vettem elo es ahogy latom,marad is a game a meghajtoban,mert ez egy tragyadek....
1.
1.
LostBoyz
Bárcsak ez lenne vele a legnagyobb gond!! Egy igazi ipari hulladék!! 7 éve várok már egy jó tennis játékra. Annak is boldog lennék ha a TopSpin 4 et ps4 re kiadnák, persze ez soha nem fog megtörténni. Ilyen játkot kiadni hihetetlen alpha kiadás még csak nem is beta. Ezt még minimum 1 évet kéne fejleszteni és akkor is csak a topspin 1 résznek a nyomában lehet. Igazán sajnálatos, áll is a cirkusz miatta! Érdemes a hivatalos FB oldalukat megnézni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...