Elstartolt a Dauntless nyílt bétatesztje PC-n

  • Írta: zoenn
  • 2018. május 25.
  • Korai verzió
Link másolása
A Phoenix Labs Monster Hunterre hajazó akció-szerepjátékát már minden érdeklődő kipróbálhatja PC-n. A Dauntless nyílt bétája kezdetét vette, és a végleges verzió megjelenéséig játszható marad.

Még néhány hónap hátravan a Monster Hunter World PC-s verziójának premierjéig, ám ha addig is el szeretnéd ütni az időt egy hasonló játékkal, akkor a Dauntlesst ajánljuk. A Phoenix Labs alkotása már nyílt bétafázisban van PC-n, vagyis mindenki ingyen letöltheti és játszhat vele, ameddig csak jólesik.

A készítők ugyanakkor felhívták a figyelmünket arra, hogy technikai problémák még előfordulhatnak, a szerverekhez való csatlakozás nem mindig megy simán, és a várakozási idő is hosszúra nyúlhat.

A Dauntlessben a játékosok a Slayerek bőrébe bújnak, és közös erővel kell leszámolniuk a behemótoknak hívott drabális szörnyetegekkel. Legfeljebb négy játékos alkothat egy vadászcsapatot, de fegyvereinket és páncéljainkat kézzel válogathatjuk össze.

Külön öröm, hogy az összes jövőbeli frissítés ingyenes lesz, mindössze a kozmetikai elemeket vásárolhatjuk meg valódi pénzért, amelyek a játékmenetet nem befolyásolják.

2.
2.
sikwitit
A jelenlegi helyzet szerint javaslom, hogy a launchert érdemes legalább 4+ órával előbb elínditani mielött terveznél játszani, mert akkora queue van. Nálam 144.344 játékos volt előttem, addig érdemes megnézni egy filmet vagy mással játszani.

Február óta játszom a Dauntless- el és csak javasolni tudom, minden Action RPG kedvelőnek. Igaz, még van sok bosszantó hibája, de nem ront az összképen. Haverokkal meg eléggé fun. A gépigénye nem alacsony, kell alá a vas. :)
1.
1.
BockÚr
Hát ha beengedne végre kitudnám próbálni xd
egyébként nem néz ki rosszul a játék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...