State of Decay 2 - több mint egymillió túlélő

  • Írta: szlav
  • 2018. május 28.
  • Érdekesség
Link másolása
Az Undead Labs és a Microsoft adatai szerint az első 48 órában már több mint egymillió játékos próbálta ki a State of Decay 2-t. Meglepően szép szám ez a játékhoz mérten, de az adatokat jócskán befolyásolják a Game Pass-felhasználók is.

Az Undead Labs zombis játéka alig két nap alatt elérte a hétjegyű játékosszámot. Ez a statisztika önmagában elég jól hangzik, de közel sem felel meg a tényleges eladásoknak. A program a megjelenése napjától elérhető Xbox Game Pass-szel mind PC-n, mind Xbox One-on, amelyhez ráadásul ebben a hónapban potom 200 forintért juthattunk hozzá.

Anyagilag tehát közel sem biztos, hogy jól indított az amúgy elég középszerűre sikeredett túlélőjáték, de legalább elég sokan kipróbálhatták azt – kollektíven 675 millió zombit öltek meg eddig a State of Decay 2 játékosai, összesen 6 millió óra alatt. S habár három és fél millió órát streameltek a Mixer, Twitch és YouTube felhasználói, a játékon belül átlagosan csupán három napig próbálták túlélni a világvégét.

51.
51.
Te meg csapkodj még párat s virtuális férfi lehetsz!Játékokról beszélünk csak néha kell egy kis görbe tükör nektek mert rossz helyre csepegtetitek az írmagitok!Ez is csak egy játék!Bocs hogy úgy írtam véleményt hogy itt figyel ezen a foson ami ugyancsak egy szórakoztató eszköz ha leszakad az ég s nem ér rá senki pendülni egy jót.Verd bele az exkluzívaidba nyugodtan,de akár ehetnél Snackbotokat is,a profil képed alapján parizer!
50.
50.
kamgecam
#46: Snackbot egyél még snacket és meglesz a 7 millió!
49.
49.
A játék hosszát men ne az elnyomhatatlan szarokkal.mérjük.már :)
46.
46.
Jók a sony exek csak az a baj velük hogy kb 1naposak jobb esetben vagy interaktív dvd-k inkább!Ujrakiadásoknak meg annyi értelmét látom mint megnézni a kedvenc filmed 720p helyett 1080 ban hetente négyszer!
45.
45.
El lehet szórakozni vele!Ennél vannak sokkal fosabb sony játékok is ha márvitt tartunk,csak azok művésziek :)
44.
44.
markoci555
hogy éri meg ez a microsoftnak 200 forintért? Mondjuk pont ez az a játék amivel nem kellet sokat törődni, kb ugyan azt kiadták, és még szebb se lett

most rákerestem, 2500 forint/hónap máskor ha jól néztem, így már érthető a nagy szám mindenhol, enélkül megnéztem volna mennyit ér...

egyszerűen nekem nem érné meg, imádom hogy előkapok egy 5 éve megvett játékot és újrajátszom, itt meg fizessek 100 játékért, ami lehet 1-2 évvel később nem is lesz benne mert a divatos új játékokat kell nyomatni?
24.
24.
frankdelgado
#10: .màr pont kérni akartam h valaki mantràzza el màr a ps exklúzivokat. ..
11.
11.
Mortis
#10: haha, énis azon kapom magam az utóbbi időben hogy sorra nézem a PS játékok végigjátszását youtube-bon: először a God of War-t, most meg a Detroit-tot. ha fönntartják ezt az iramot, a végén tényleg beszerzek egy játékpályaudvar 4-gyet.
10.
10.
kamgecam
Állítólag az is megosztotta az ms hogy statisztikailag a játékban 6 millió snak-et ettek meg a játékosok! Na ilyenkor fáj a fogam egy Xbox-ra. Ezekkel az adatokkal tuti átcsábítják a ps játékosokat...Fuck GoW, Hzd, Detroit, Spiderman,TLoU2!Fuck the exclusives! Éljenek a snakkek! SnakBox! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...