Kétmillió eladott példánynál jár a Nioh

  • Írta: zoenn
  • 2018. május 29.
  • Biznisz
Link másolása
A Team Ninja a Twitteren újságolta el a hírt, miszerint a kíméletlenül nehéz akció-RPG-jükből már több mint 2 millió példány talált gazdára világszerte. Érdemes volt a Dark Souls játékmenetét a japán feudalizmussal ötvözni.

Kétmillió eladott példány igenis jelentős mérföldkő egy új IP esetében, még ha egy olyan iparági veterán gyermekéről van is szó, mint a Team Ninja. A készítők a Twitteren jelentették be a jó hírt, és egyben feltették a kérdést: megtaláltad az összes Kodamát a kalandod során?

A Koei Tecmo mindenesetre nem hagyta magára a játékot a 2017 februári premier óta: számos sztori-DLC érkezett hozzá, amelyek új területekkel, NPC-kel és a karakterekkel bővítették William történetét, és kaptunk ingyenes tartalmakat, új játékmódokat és számos polírozást is.

A Nioh már tavaly márciusban a kiadó legsikeresebb játéka volt nyugaton - akkor 1 milliónál járt a számláló, egy év alatt viszont megduplázódtak az eladások, köszönhetően annak, hogy novemberben megkaptuk a PC-s verziót is.

53.
53.
Megmondókapitány
Látom végre megint kibaszták ezt nolifer senkiházit xD
24.
24.
Zoli0507
#20: Az direkt van benne, nem "hiba". Màrmint hogy megszűnik a lock-on bizonyos esetekben. A nameless-nèl mikor a sàrkànyon volt nekem is volt vele problèmàm de nem tudtam a jàtèkot okolni èrte mert èn voltam a hülye. Kb 4-6halàlnàl jöttem rà hogy mikor felrepül akkor arra kell futni ahonnan felszàllt. Fordìtottam 180fokot a kameràn ès "làssanak csodàt" tudtam követni.
20.
20.
Mr.Dead
#19: Alapból az, hogy a lock on eltűnik egyes moveseteknél már az is meghülyülés, de nálam egyes bossoknál csináltak érdekes dolgokat. Nameless első fázisában mikor a madáron van, én már nem tudom mit csinált, de hogy az esetek felében amiatt az idióta kamera miatt haltam meg az biztos.
19.
19.
Zoli0507
#16: Hàt nekem a DS3-ban egyszer sem hülyült meg. Hacsak!!! Nem arra èrted vèletlenül hogy pàr boss-nak vannak olyan movesettek mikor megszűnik a lock-on?
17.
17.
Chrysh
#15: Ellenben anyázni emiatt, azt könnyebb.
16.
16.
Mr.Dead
#14: Nincs kamera kezelési probléma? Egyes bossoknál olyan szinten képes meghülyülni DS-ben, hogy öröm nézni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...