Fortnite - bevásárlókocsi lenne az első jármű?

  • Írta: szlav
  • 2018. május 29.
  • Teaser
Link másolása
Lassan már meg sem lepődünk a Fortnite eszement frissítésein, de arra azért mégsem számítottunk volna, hogy egy bevásárlókocsi lesz az első jármű, amivel begurulhatunk a golyózáporba.

Egy egész különös bejelentéssel szembesülhetnek azok, akik a Fortnite legújabb frissítése után belépnek a játékba. Egész pontosan az alábbi menüvel futhatunk össze, amely szerint hamarosan érkezik a... bevásárlókocsi?

Volt már szó arról, hogy érkezhet egy-két jármű a battle royale-játék repertoárjába, s jobban belegondolva nem is értjük, hogy miért számítottunk egyszerű, hagyományos járművekre. A leírás alapján egyedül, vagy egy pajtinkkal karöltve száguldozhatunk majd a rozoga járgánnyal, s habár abban még nem vagyunk biztosak, hogy ki és hogyan fogja irányítani a kosarat, az tuti, hogy az első dolgunk az lesz, hogy megpróbáljunk rakétát lőni alá.

Valószínűleg nem is kell már túl sokat várnunk a kosárra, hiszen ha az Epic már a játékon belül bereklámozza az új tárgyakat, az általában azt jelenti, hogy a következő frissítéssel már érkezik is.

4.
4.
logic5
#2: Miért a pubg-ből miért lett? Kb ugyanaz a kuka kategória.
2.
2.
Slik
utalom ezt a jatekot
nagyon bugyuta az egesz
nem is ertem miert lett ekkora durranas belole
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...