Tomb Raider - komplex feladványok is lesznek

  • Írta: Shifty
  • 2018. május 30.
  • Videó
Link másolása
Új előzetest kapott az újkori Tomb Raider-trilógia lezáró epizódja, a Shadow of the Tomb Raider. Ebben Yann Regnier, a játék művészeti részlegének munkatársa mesél a játékbeli komplex feladványokról és mechanizmusokról.

Az Eidos Montreal, úgy tűnik, igyekszik majd a rajongók minden korábbi kívánalmát kielégíteni, így az előző részek sokat kritizált hiányossága, a fejtörők is vastagbetűvel lesznek aláhúzva a Shadow of the Tomb Raiderben. Erről a játék egyik művésze, Yann Regnier mesél, aki többek között azt is bemutatja, milyen összetett feladványokat és mechanizmusokat készített, illetve milyen kutatómunkát végzett, hogy azok tökéletesen megidézzék a maják idejét.

Ha több részletre is kíváncsi vagy, olvasd el előzetesünket, mert abban bizony Zoenn mindenre kitért. A Shadow of the Tomb Raider 2018. szeptember 14-én jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.

7.
7.
DarkLord
Eddig is ígérték mégsem merték beletenni egyik új részbe sem... tuti lesz, majd valami opció retardáltaknak, hogy ne kelljen megcsinálniuk :D
3.
3.
madSci
#2: Inkább attól félnek, hogy mivel az első rész után erősen megzuhant az eladás, ráadásul szerintem a Rise sokkal harmatosabb cucc is lett, nem mindegy, hogy a zárórész tovább folytatja a meredek lejtmenetet, vagy legalább stabilizálódik.
2.
2.
Formula1fanatic
Lehet azért lesz trükkösebb mert utolsó rész, aztán úgyis megveszi mindenki :D Nem kell félni a folytatás bukásától mivel az nem lesz :D
1.
1.
azureknight0715
Na remèlem tènyleg erősen rágyurnak majd erre, mert ez egy igen nagy hiányosság egy ilyen kalandjátèknak. Mon uncharted szint kellene, nem, itt nem a nehèzsègre èrtem, mert nem voltak azok, viszont ötletesen, na az volt. Ha az új tomb raider tele lesz ilyennel ès mèg nehezek is lesznek lehez benevezek rá.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...