Júniusban korai hozzáférésben a Memories of Mars

  • Írta: zoenn
  • 2018. május 31.
  • Korai verzió
Link másolása
A Memories of Mars egy nyitott világú online túlélőjáték, amelyben a vörös bolygón kell életben maradnunk. A halál még a legtapasztaltabb játékosok számára is mindennapos, hiszen a napkitörésekkel nem nagyon lehet mit kezdeni.

A januárban bemutatkozott Memories of Mars hamarosan játszható fázisba kerül, lévén június 5-én startol el a korai hozzáférésű változat a Steamen. A Limbic Entertainment alkotása 30 dollárt kóstál, de ennyi pénzért már rengeteg polírozott tartalmat kapunk.

A fejlesztők szerint a Seasons események már működnek, a Mars több régiója is bejárható, rengeteg felvehető cucc és jármű került bele a kliensbe. Az évadoknak fontos szerepe lesz, hiszen a játékmenet is változhat egy új eseménysor alatt. A korábban megszerzett javainkat eláshatjuk egy kapszulába, így a következő eventre nem üres kézzel indulunk.

A Memories of Mars meglehetősen zord környezetben játszódik. Miközben élhető menedéket építünk, a többi játékossal is meg kell küzdenünk a kevés nyersanyagért, nem beszélve a napkitörésekről, melyek szinte leradírozzák a bolygó felszínét.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...