Assassin’s Creed - irány Görögország?

  • Írta: sirdani
  • 2018. május 31.
  • Pletyka
Link másolása
Úgy néz ki, idén ismét idő előtt derültek ki részletek az aktuális Assassin’s Creed-epizóddal kapcsolatban, mely feltehetőleg az ókori Görögországba kalauzolja el a játékosokat.

Tavaly az egyiptomi epizódot egy promóciós póló buktatta le még a pontos részletek leleplezése előtt, idén pedig úgy néz ki, egy kulcstartó lesz a hunyó. Legalábbis a francia Jeuxvideo posztja alapján, melyben egy Assassin’s Creed: Odyssey feliratú csomagolásban egy ókori görög hoplita sisak formájú kulcstartót láthatunk.

A Ubisoftot több videojátékos híroldal is azonnal felkereste a kiszivárgott kulcstartóval kapcsolatban, azonban egyelőre nem érkezett hivatalos válasz, és feltételezhetjük, hogy az E3-as hivatalos bejelentésig nem is fog.

22.
22.
Sandic1994
#10: Tedd fel az EBAY-re.

Assassin’s Creed: Odyssey limitált kiadású premier előtti kulcstartó, akciósan 100 Euró. Lenne olyan hülye, aki megvenné...
21.
21.
lordboxi
Nekem mondjuk pont forditva. Én a modern kori részekkel együtt szerettem. Az meg a blac flagtöl kezdödöen már minősíthetetlen katyvasz volt. Sztem szépen lezárták desmondal a történetet. Most nem is nagyon értem már, hogy merre tovább.
17.
17.
#10: Felfutott a csoka biznisze, mar tole veszi az Ubi :-)))
16.
16.
crytek
Amúgy lehet Updatelni a hírt meg igaz a dolog az ubi megerősítette. E3-on találkozunk a játékkal.
15.
15.
crytek
#14: Azért ott is elég cucc van aminek a sokadik része jön.
De ez nyilvánvaló dolog, hiszen ezek már bejáratott címek ezekkel bukni nem tudnak már..
14.
14.
GAMEROD
...a Sony a konzolpiacon pont ennek köszönheti a sikerét, hogy hoznak új címeket, főhősöket, játékstílusokat, mert a jobb eladhatóság miatt kénytelenek választási alternatívát nyújtani azoknak is akik már unják az ezer éve ugyanarra a kaptafára épülő folytatásokat és játékmeneteket amik miatt már mindegy lenne hogy melyiket választja az ember.
13.
13.
GAMEROD
#11: Egyetértek, 15 éve folyamatosan ugyanazon címeket látom az AAA kategóriában, már kezdenek rohadt unalmasak lenni. Elhiszem hogy még hasznot hoznak, de azért már jó lenne valami újba is belefogni. Ne csak az indie résznek legyenek jó ötletei mert ők többnyire sajnos képtelenek játszható formába tenni az amúgy jó elképzeléseiket. Színtelen maszlag lesz így az egész ipar, a nagy kiadók bekebelezték a régi nagyokat is, emiatt rengeteg más címtől, műfajtól, hőstől estek el a játékosok mert ezek a nagy kiadók ugyanúgy azokat az egykét címeket adják ki mint a felvásárlások előtt is. Kb. mintha lenne egy csipsz gyártó cégem, aztán felvásárolnám az ital meg a játékgyárakat azután velük is csipszet gyártatnék. Ez csak rongálja a piac sokszínűségét. Régen nem győzte az ember kapkodni a fejét hogy mit vegyen, most pedig évente kijön egykét újdonság, egykét lerágott folytatás, és ötezer szemét, aztán az ember több órás görgetés után se nagyon talál kedvére valót a store-ban.
12.
12.
ballon96
#11: hát pedig az Origins az egyik legjobb AC lett szerintem.. sőt.. nekem sokáig a Blackflag vitte a prímet, de az Origins után már az a kedvenc részem.
11.
11.
dvs00
Szokásos évenkénti üres futószalag fos. Minősíthetetlen szemét. Nyilván ez sem lesz nívósabb cím.
10.
10.
Inferno
Tudjátok mi a vicc barátnőmnek ugyanilyen kulcstartója van csak ezüstbe amit 5 éve vett görögbe egy bizsustól! :"D
8.
8.
Ooorky
#4: A franchise gerince a copy-paste "collect-a-thon"...
7.
7.
FiveSalmon69
#4: Az a franchise gerince, hogy évente jön egy rész? Vagy nem értem mire célzol. Kezdenek nagyon unalmasak lenni ubiék, nem csodálkoznék ha a következő far cry is elhagyná számozást, csak hogy ne tűnjőn úgy, hogy hatodszor is ugyanazt próbálják leerőltetni a torkunkon.
5.
5.
Drazhar
"buktatta le"
Mostmár tényleg kössön csomót a pöcsére mindenki, aki képtelen kicsit is meglepetést okozni a shown, és mindent, de tényleg mindent jó előre "ki kell szivárogtatni"....
4.
4.
#3: 1: Lehet szeretni, nem szeretni, de igenis az a franchise gerince.

2: AC3 óta részenként egyre kevesebbet kapunk belőle, nem értem hol a probléma.

Origins SPOILER: legutóbb ez már a játék teljes terjedelme alatt összesen kb 15 percre redukálódott.
3.
3.
Hunszi
#2: Sokkal jobb lehetne a játék, ha simán kivennék ezt a modern templomos stb témát...és simán betennének egy az aktuálus korhoz illő történetet.
1.
1.
Matt8888
Ennyi rész után, nem lett elcsépelt a "sorozat"?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...