Launch traileren a Vampyr

  • Írta: sirdani
  • 2018. június 1.
  • Videó
Link másolása
A Dontnod remekül ért a készülő játékukat övező izgalom fokozásához; újabb trailer érkezett, mely egyben az utolsó a megjelenés előtt. Ezúttal részletesen körbejárhatjuk főszereplőnk erkölcsi dilemmáit.

A Vampyrban Dr. Jonathan Reid, a híres sebész és vértranszfúziós specialista bőrébe bújhatunk, akit azonban a Nagy Háborúból otthonába, vagyis Londonba visszatérve valaki vámpírrá változtatott.

Ahhoz, hogy karakterünket életben tartsuk, minél előbb vérhez kell jutnunk, ám akárkit is vadászunk le táplálék gyanánt, súlyos árat kell érte fizetnünk, minden döntésnek komoly következményei vannak. Ha mindez nem lenne elegendő probléma, London lakosságát időközben egy halálos járvány kezdi tizedelni, mely ellen kizárólag Reidnek van lehetősége tenni valamit.

A játékban London reprezentációja kiemelkedően nagy hangsúllyal bír; a város négy jelentősebb körzete folyamatosan változik, mindegyiken láthatjuk, hogy milyen egészségi állapotok uralkodnak, hány élő, hány beteg és hány halott polgár tartozik oda. Ha az egyik városrész túlságosan a szakadék szélére kerül, akkor a természetfeletti lények vehetik át felette az uralmat, így a játékos elveszít minden lakost, boltot és küldetést, ami abba a körzetbe tartozott.

Szerencsére a játékban azért lehetőségünk lesz megmenteni az embereket például új gyógyszerek készítésével, sőt, az egész játékot végig tudjuk játszani úgy, hogy egyetlen ártatlan embert sem bántunk. A Vampyr június 5-én érkezik Xbox One-ra, PlayStation 4-re és PC-re, mely utóbbi változathoz tartozó gépigényről az alábbi hírben írtunk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...