Három játék próbálható ki a hétvégén

  • Írta: zoenn
  • 2018. június 2.
  • Akció
Link másolása
Ha PlayStation Plus-előfizető vagy, akkor lecsaphatsz a Metal Gear Survive próbaverziójára PS4-en, míg a PC-sek a vietnami hadszíntérre repülhetnek a Rising Storm 2: Vietnammal. A mozdonyvezetők is jól járnak!

A PlayStation Plus-tagok június 4-ig játszhatnak a Metal Gear Survive próbaverziójával. A trial tartalmilag megegyezik a teljes változattal, ám csak hétfőig játszhatunk vele. Ez a pár nap nem sok egy igazi túlélőjáték esetében, de arra elég, hogy eldöntsd, kell-e neked. Ha igen, akkor most 30 százalék kedvezménnyel, 28 dollárért vásárolhatod meg az immár Kojima közreműködése nélkül készült Metal Gear-epizódot.

A Steamen június 3-ig a Rising Storm 2: Vietnam várja az érdeklődőket. A realisztikus multis FPS-ben május 29. óta már a Vietnami Köztársaság hadserege is játszható frakció lett, de kaptunk új térképeket és fegyvereket is. Ez remek alkalom arra, hogy leteszteljük az újdonságokat. A shooter jelenleg féláron zsákolható be.

Ha már megcsapott a mozdonyok füstje, akkor a Train Simulator 2018-at ajánljuk a Steamen, amely hétfőig szintén kipróbálható. A Dovetail alkotását ezen időszak alatt féláron vásárolhatjuk meg, míg a Free Weekend Bundle most 77 százalékkal olcsóbb. Ez utóbbi az alapjáték mellett három DLC-t is tartalmaz.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...