Rising Storm 2: Vietnam PC

Típus:

Rising Storm 2: Vietnam - karácsony a pokolban

A karácsony közeledtével egyre több játék kerül egy-egy szezonális módnak köszönhetően ünnepi hangulatba, és nem kivétel ez alól a Rising Storm sem. Egyedi sapkával és kandallós pályával hangolódhatunk az ünnepekre.

Három játék próbálható ki a hétvégén

Ha PlayStation Plus-előfizető vagy, akkor lecsaphatsz a Metal Gear Survive próbaverziójára PS4-en, míg a PC-sek a vietnami hadszíntérre repülhetnek a Rising Storm 2: Vietnammal. A mozdonyvezetők is jól járnak!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Erre a hétre is jutott egy verekedős játék a Tekken 7 formájában, azonban a műfajtól idegenkedők is találhatnak érdekességeket az aktuális játékmegjelenéseket felvonultató listánkban.

Háborús játékok a hétvégére

Ezen a hétvégén sem maradnak ingyenes játék nélkül a Steam-felhasználók: a tavalyi Call of Duty multiját ingyen próbálgathatjuk egészen vasárnap estig, valamint a Rising Storm 2: Vietnam is nyílt bétázik a napokban.

Ilyen gép kell a Rising Storm 2: Vietnamhoz

Egy ideje már készülget a Tripwire Interactive műhelyében a Rising Storm folytatása, melynek pontos megjelenési dátumát továbbra is homály fedi. A pontos gépigényről azonban most lerántották a leplet.

Rising Storm 2: Vietnam - gameplay a csatamezőről

A Rising Storm 2: Vietnam még a tavalyi E3-on mutatkozott be, és ugyan már akkor is belenézhettünk egy trailer erejéig, az első gameplay jelenetekre eddig kellett várni. Kétperces kedvcsináló következik.

E3 2015: A második galériafrissítés

Az E3 második napján sem apadt el a forrás, ismét rengeteg screenshotot sikerült összegyűjtenünk nektek. A tegnapi konferenciák slágerjátékai mellett kaptunk CoD: Black Ops 3, Need for Speed és MGS 5 képeket is.

E3 2015: Jön a Rising Storm 2: Vietnam

A hajnali PC Gaming Show első bejelentését a Tripwire Interactive szolgáltatta, készül ugyanis a Rising Storm 2: Vietnam, amelyből egy trailert is levetítettek a PC-centrikus konferencián.

E3 2015: PC Gaming Show – LIVEBLOG

Sokat kellett várni rá, de az idei E3-on már egy PC-központú konferenciának is örülhetünk, több neves játékfejlesztő és kiadó támogatásával. Az eseményről élőben blogolunk majd, így semmiről sem maradsz le.