Fejlesztőt váltott a The Elder Scrolls: Legends

  • Írta: fojesz
  • 2018. június 4.
  • Biznisz
Link másolása
Bő egy évvel a hivatalos rajtot követően váltott fejlesztőcsapatot a The Elder Scrolls: Legends. A Bethesda állítólag nem volt elégedett az eredeti brigád teljesítményével, ugyanakkor rengeteg kiaknázatlan lehetőséget lát a játékban.

Az IGN számolt be róla először, hogy szakított a Bethesda a The Elder Scrolls: Legends eredeti fejlesztőcsapatával, a Dire Wolf Digitallal. A cég által kiadott közlemény szerint nem voltak elégedettek a srácokkal, ugyanakkor rengeteg kiaknázatlan lehetőséget látnak még a kártyajátékban.

A Bethesda most a Dropzone alkotóit, a Sparkypants Studiost igazolta le, és már össze is foglalták az első változtatások listáját: eszerint a felhasználói kezelőfelület és a menürendszer újrarajzolása, valamint a vizuális oldal feltupírozása jelenti az első teendőket. A Bethesda szerint maga a játékmenet rendben van, és ennek megfelelően a játékosoknak sem kell attól tartaniuk, hogy az elért eredményeik vagy a gyűjteményükben szereplő lapok eltűnnek az átalakítások miatt.

Habár a Dire Wolf eközben a saját kártyajátékán is elkezdett dolgozni (ez az Eternal), a Bethesda szerint ennek nincs köze a döntésükhöz.

2.
2.
hadzsime
#1: Lehet hogy jobb is így. Rossz lenne ha az is olyan butára sikerülne mint a Fallout 4.
1.
1.
Formula1fanatic
De jó lenne egy TES6 bejelentés, de úgy sem lesz belőle semmi...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...