Heroes of the Storm - jön az Echoes of Alterac

  • Írta: szlav
  • 2018. június 5.
  • Hír
Link másolása
Egy Warcraft-témájú eseménnyel erősít a Blizzard MOBA-ja. Új hősként érkezik Yrel, a draenei paladin, valamint egy új térképet is kapunk, amely az Alterac Pass névre hallgat majd. Ezek mellé érkezik jónéhány új skin és kozmetikai cucc is.

Jókora eseménnyel frissül a Blizzard MOBA-ja. Az Echoes of Alterac a Heroes of the Storm első Warcraft-tematikájú eseménye lesz. Ahogy azt a cím is sugallja, az ihletet ezúttal a híres WoW-os battleground, Alterac Valley adta. Lássuk tehát, hogy mit is lehet tudni az eseményről:

Új hős - Yrel
Yrelt a Warlords of Draenorban ismerhettük meg. A draenei hölgy azóta egy kiváló paladinná nőtte ki magát, s ezt tükrözik a Heroes of the Stormban látható képességei is. A játékban tank karakterként funkcionáló hős könnyen megállja majd a helyét a frontvonalon, mindeközben védelmet biztosítva a csapattársainak.

Új térkép - Alterac Pass
Az Alterac-hegység havas szurdokai közé vezényel minket a legújabb pálya. A három lane-es térkép azonban nem csak kinézetében hasonlít majd a World of Warcraft-os nagytestvérére. Főépületek helyett ezúttal egy-egy boss várja majd az ellenséges csapatot - őket kell majd legyűrnünk a győzelem érdekében. Ahhoz, hogy legyőzzük az ellenséges főnököt, szükségünk lesz a helyiek segítségére - állítsunk fel sereget a fogolytábor lakóiból, s győzzük meg a jégóriásokat, hogy csatlakozzanak a végső rohamhoz!

Új küldetéssorozat, jutalmak és skinek
A jelenleg is futó Nexomania eventhez hasonlóan ismét kapunk néhány küldetést, amellyel ládákat, portrét, zászlót, a végén pedig egy vadiúj hátast kaphatunk. Persze kosztümök terén sem lesz hiány, a Nexus lakói ugyanis csatlakoznak a Horda vagy az Alliance csapatához!  

Ha kíváncsiak vagytok az esemény minden apró részletére, akkor látogassatok el a Wowhead oldalára, ahol megtaláljátok az összes portrét, bannert és egyebet, amire számíthattok. 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...