Shadow of the Tomb Raider - a tűz és a víz ereje

  • Írta: szlav
  • 2018. június 5.
  • Videó
Az Eidos Montréal csapata ismét fél percben mutatja be a Shadow of the Tomb Raider fejlesztését. Most a lángoké, a füstgomolyagoké, valamint a hömpölygő hullámoké a főszerep.

Folytatódik a Square és az Eidos Montréal videósorozata - a Meet the Team klipjei során a játék fejlesztői egész röviden mutatják be a Shadow of the Tomb Raider technikai aspektusait. Shifty korábban már beszámolt Audrey Flammand Lapointe bemutatójáról, ahol a szín- és fényhatások kerültek fókuszba.

A mai videóban Martin Palko beszél majd a tűz, illetve a víz szerepéről. A harminc másodpercre lesűrített prezentációból kiderül, hogy a lángok, füstfelhők és hullámok bemutatásához a valóságban is használt fizikai formulákat alkalmaznak az eidosos srácok. A tűz színe például a lángok hőfokához mérten változik majd, egy bizonyos jelenetben pedig Lara egy olyan vízfelszínen gázol át, melyet egy olajréteg fed - a hullámok mozgása, s az olaj színtükröződése mind a lehető legvalósághűbben lesznek ábrázolva.

Persze mindez csak élesben lesz az igazi, arra azonban még egy kicsit várnunk kell. A Shadow of the Tomb Raider szeptember 14-én kerül a polcokra, s elérhető lesz PC, PlayStation 4, illetve Xbox One platformokon is. Az előzetesünket ide kattintva olvashatjátok.

8.
KopyAti
#4: Félreértés ne essék, engem is érdekelne, de nem így, nem 30 mp-ben!
7.
KopyAti
Sok értelme van ezeknek a 30 mp-es snitteneteknek! :/
6.
NemecsekErno
#5: Majd ha az egyetemi székfoglalómat írom, majd akkor odafigyelek rá, jó.
De addig is parasztnak ide jó lessz.
4.
RangerFox
Persze, sokan az egyszerű játékosok közé tartoznak, akik csak játszanak egy játékkal. Ezek nagyon érdekes videók, engem mindig is érdekelt a játékok technikai háttere, nagyon komoly dolgokat csinálnak a srácok a fejlesztő cspatoknál.
3.
NemecsekErno
És tessék mondani, a játék is jó lessz?
2.
jolvokq
Szerintem is unalmasak ezek játszani akarok már vele :D :D :D soha nem lesz már szeptember :D
1.
Formula1fanatic
Marha unalmasak ezek a videók. Gondolom normális in game majd csak az E3-on, addig is fárasztanak ezekkel a videókkal minket, ezt már nem volt energiám végignézni :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...