Shadow of the Tomb Raider - a tűz és a víz ereje

  • Írta: szlav
  • 2018. június 5.
  • Videó
Link másolása
Az Eidos Montréal csapata ismét fél percben mutatja be a Shadow of the Tomb Raider fejlesztését. Most a lángoké, a füstgomolyagoké, valamint a hömpölygő hullámoké a főszerep.

Folytatódik a Square és az Eidos Montréal videósorozata - a Meet the Team klipjei során a játék fejlesztői egész röviden mutatják be a Shadow of the Tomb Raider technikai aspektusait. Shifty korábban már beszámolt Audrey Flammand Lapointe bemutatójáról, ahol a szín- és fényhatások kerültek fókuszba.

A mai videóban Martin Palko beszél majd a tűz, illetve a víz szerepéről. A harminc másodpercre lesűrített prezentációból kiderül, hogy a lángok, füstfelhők és hullámok bemutatásához a valóságban is használt fizikai formulákat alkalmaznak az eidosos srácok. A tűz színe például a lángok hőfokához mérten változik majd, egy bizonyos jelenetben pedig Lara egy olyan vízfelszínen gázol át, melyet egy olajréteg fed - a hullámok mozgása, s az olaj színtükröződése mind a lehető legvalósághűbben lesznek ábrázolva.

Persze mindez csak élesben lesz az igazi, arra azonban még egy kicsit várnunk kell. A Shadow of the Tomb Raider szeptember 14-én kerül a polcokra, s elérhető lesz PC, PlayStation 4, illetve Xbox One platformokon is. Az előzetesünket ide kattintva olvashatjátok.

8.
8.
KopyAti
#4: Félreértés ne essék, engem is érdekelne, de nem így, nem 30 mp-ben!
7.
7.
KopyAti
Sok értelme van ezeknek a 30 mp-es snitteneteknek! :/
4.
4.
RangerFox
Persze, sokan az egyszerű játékosok közé tartoznak, akik csak játszanak egy játékkal. Ezek nagyon érdekes videók, engem mindig is érdekelt a játékok technikai háttere, nagyon komoly dolgokat csinálnak a srácok a fejlesztő cspatoknál.
2.
2.
jolvokq
Szerintem is unalmasak ezek játszani akarok már vele :D :D :D soha nem lesz már szeptember :D
1.
1.
Formula1fanatic
Marha unalmasak ezek a videók. Gondolom normális in game majd csak az E3-on, addig is fárasztanak ezekkel a videókkal minket, ezt már nem volt energiám végignézni :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...