Destiny 2: Forsaken - úton az első nagy kiegészítő

  • Írta: szlav
  • 2018. június 5.
  • Bejelentés
Link másolása
A Naprendszer törvénytelen vidékeire kalauzol minket a Destiny 2 első nagy expanziója, a Forsaken. Két új helyszín, egy eddig sosem látott játékmód, na és persze egy halom loot vár minket a történet során.

Szeptember 4-én érkezik a Destiny 2 következő bővítménye, a Forsaken. A Curse of Osiris és a Warmind után ez lesz a shooter harmadik adaléka, de az elődeivel ellentétben a Forsaken egy nagy, teljes értékű expanzió lesz. Lássuk tehát, hogy mire számíthatunk idén ősszel!

A Naprendszerben könnyen találhatunk olyan istentelen helyeket, ahol a törvény szava eltörpül a puskagolyóval szemben. Ilyen a Mars és Jupiter közt húzódó aszteroida öv is, a Reef. Innen leselkedik a legújabb fenyegetés a Guardianekre. Szükségünk lesz tehát az új fegyverekre, páncélokra és szuperképességekre, ha fel akarjuk fedni a Reef lakosainak titkát! 

Megnyílik előttünk Dreaming City is, amely egy misztikus történetszállal és egy tucat új boss-szal kecsegtető helyszín. A legerősebb Guardianek itt töltik majd idejük legtöbb részét, hisz ebben a zónában található majd a legújabb raid is. 

A Forsaken egy vadonatúj játékmódot is biztosít mind a PvE-, mind pedig a PvP-tartalmakat kedvelő játékosoknak. A Gambit névre hallgató hibridmód keresztezi a két stílust - összesen nyolc fő, két négyfős csapatba verődve harcolhat majd egymással. Nem egyszerű arénameccsekről van szó, ugyanis a csapat tagjai kénytelenek lesznek összefogni, hiszen a világ épp olyan fenyegetést tartogat majd, mint az ellenfél csapata. A Gambit játszható lesz az idei E3 alatt is a helyszínen, így hamarosan többet is megtudunk majd erről az új PvPvE-módról.

A Destiny 2 nem érkezett hibák nélkül, így a Bungie igyekszik minden óhajra-sóhajra választ adni. Az első részben megismert weapon slot-rendszer, valamint a fegyverek random rolljai ismét visszatérnek a Forsakennel, s alaposan átdolgozzák a felszerelésünk modolhatóságát is.


A Destiny 2: Forsaken tehát szeptember 4-én érkezik PlayStation 4, Xbox One és PC platformokra egyaránt, és 40 dollárt fog kóstálni. A playstationös játékosok kapnak majd néhány extrát is, amelyekhez a többiek csak később juthatnak hozzá. Ezek közé tartozik egy új Strike, kasztonként egy-egy új szett, egy űrhajó, valamint egy exotic fegyver is.

További hír, hogy a Destiny 2 második évének plusz tartalmait egy Annual Pass megvásárlásával is kiválthatjuk, ez három "prémium kiegészítőt" foglal magába, amelyek 2018 telétől 2019 nyaráig futnak majd be. A Forsaken és az Annual Pass együtt 70 dollárba fáj.

21.
21.
#19: Ja vágom, odáig nem játszottam vele, de értem, hát akkor gondolom jó szokásukat itt is meg akarják tartani...
20.
20.
Aanash
Lesz Anthem ès Division 2. Majd a konkurenciák szèpen elszipkázzák a játèkosok nagy rèszèt, ami nem lesz nehèz ès akkor majd èszbe kapnak. Jókor jött anno a Destiny, ráfüggtek az emberek, újat is mutatott persze hogy elszálltak a Bungie-nál. Aztán a többi kiadó is felfigyelt a sikereikre ès majd elkezdenek èrkezni a hasonló címek, a Bungie meg majd kötheti fel a gatyáját. Egyre többen lázadnak ellenük, egyre kevesebben èrdeklődnek a D2 iránt aztán majd ez kiforrja magát. Fog mèg lefelè is görbülni a Bungie szája.
19.
19.
Gaboo77
#18: Effektíve kitiltott a multiból. Az egy nagyon genyó húzás volt! Megvettél valamit és, ha nem fizetsz még ugyanennyit akkor lekorlátozzuk a funkciókat. Nekem az üzletpolitikájuk miatt ment el a kedvem, mert elvből nem pénzelek egy ilyen bandát.
18.
18.
RangerFox
#17: Itt az a baj, hogy az előző kiegészítők megléte nélkül meg se tudod venni az újabbat, mert annak a futtatásához kellenek az előzőek is. És a D1ben a Bungie eljátszotta, hogy aki nem vette meg a taken kinget, az csak nagyon korlátozottan tudott játszani az alapjátékkal.
17.
17.
#16: Amúgy nem biztos hogy érdemes a többit megvenni mellé, mármint embere válogatja, én nem szólok semmit, mert PC-n a humble-ből vettem ami mint tudjuk rohadt olcsó volt, összesen volt 10 ezer a két kieggel együtt. Na már most szépen haladgatok benne, nem is minden nap van időm játszani, totál elvagyok. Ennek tükrében kizárt hogy szeptemberben (amikor ráadásul további játékokat is vár az ember) az alapcsomagnál többet adnék érte, mert minek? Most mi tudom én két plusz küldetés, kit izgat? Már rég rájöttem hogy ez a minden kell hozzáállás csak azoknak való akik napi 8 órában tolják mint állat és kezdik unni ha nincs 1 db új fegyó adott időközönként. Én meg érted el se jutok ezeknek a tartalmaknak a végére mire jön a Forsaken, felesleges rápörögni egyből. Később meg amúgy az egész pakk kerül majd 15-be, mindennel együtt. Kár megjelenéskor minden szart megvenni hozzá.
11.
11.
Dreadlox
És ezek után sírnak az ilyen fejlesztők hogy nem fogy jól a játék....mondjuk nekem megvan ez a szar, de Humble adta a haviba és szerintem a styx ami járt mellé többet ér szerintem. Az sokat elmondd a játékról, hogy a cutscene-eket eddig skippeltem mert olyan unalmas semmitmondó volt minden
10.
10.
Ra1D3n
#3: Engem egyedül az ára tart vissza. Anno beleugrottam a D2 preorderbe, de úgy, hogy expansion pass-al együtt. Kurva drága volt, az eddigi legdrágább digitális címem, erre most megint ott tartunk, hogy alsó hangon egy 20ezret bele kellene megint invesztálni. Kurvára sokallom. Fele áron kéne adniuk...
9.
9.
Gaboo77
#8: Én elhiszem, az első részt imádtam! A másodikkal az a bajom, hogy nagyon lehúzós lett. A season pass tulajdonosai kapnak két nagy vacak kiegészítót, amit kb. ingyen kellett volna adni patch formájában, utána meg még egy játék áráért jönnek az értelmesebb DLC-k. Ez nekem kissé gusztustalan.
8.
8.
Hat szerintem inkabb probaljatok ki, ne masok velemenyere hagyatkozzatok. En toltam a D1-et is, untam, de a ketto lenyegesen jobb, bar ezt mar pc-n jatszom nem ps4-en, de mindegy mit mondok, nektek kene tolni h ertsetek.
7.
7.
markoci555
#3: most hogy leírtad, egy viccnek tűnik az egész :D
azt hittem még nem tartunk ilyesmi lehúzásoknál, nagyot tévedtem
6.
6.
maktub
Szóval a nagy újításuk a Prison of Elders pvp elemekkel frissített verziója az előző részből. Hát ettől nem jöttem lázba.
5.
5.
BockÚr
Ugyanazt eljátszották mint anno a D1 ben 2 kis semmitmondó kieg. utána taken king ez a d2 nek a taken kingje és még lesz dlc, (+ complete edition) ami tartalmazza az előzőket biztos vagyok benne. Hát hogy van pofájuk ilyet csinálni? főleg most h nagy támogatást kaptak ennyire fájna nekik ezt ingyen oda adni? szégyen...
4.
4.
kamgecam
Előzetest miért nem raktátok ki, a képek mellé?
3.
3.
RangerFox
Érdekes. A megjelenés után én is csalódott voltam a rossz endgame és fejlődési rendszer miatt. De ezzel a 9 percnyi videóval meggyőztek. Csak az a baj, hogy elég drága dolog. Szükség van az alapjátékra, az expansion pass-re, a forsaken kiegre meg az Annual Pass-re... Kíváncsi vagyok a dobozos árakra.
2.
2.
Gaboo77
Sajnos igen, én meg akartam venni, de már ingyen sem kellene...
1.
1.
Kakaoo
Sajnos ennek a játéknak már annyi. Eljátszották a nép bizalmát. Sajnálom, mert jónak indult.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...