E3 2018: Befutott a Fear the Wolves első trailere

  • Írta: fojesz
  • 2018. június 7.
  • Videó
Link másolása
A S.T.A.L.K.E.R.-veteránokat tömörítő a Vostok Games is battle royale-játékot fejleszt, amely nem túl meglepő módon Csernobilba kalauzolja el a játékosokat. Befutott az első előzetes!

Tudjuk, hogy sokan unjátok már a végeláthatatlan battle royale-áradatot, azonban a Fear the Wolvesra érdemes lehet odafigyelni. A játékban épp úgy 100 ember esik egymásnak, mint a műfaj divatosabb képviselőiben, ám a helyszínt ezúttal Csernobil szolgáltatja, ahol a radioaktív sugárzás, a különféle anomáliák és a mutálódott állatok (például a farkasok!) is veszélyt jelentenek ránk.

Ejtőernyővel érkezünk a helyszínre, a felszerelésünket pedig úgy kell összeguberálnunk magunknak. Lehet, hogy a sugárzás halálos, de a megfelelő öltözékben túlélhetjük, és olyan helyekre is eljuthatunk az értékes loot reményében, ahová mások nem. Csak egy cél lebegjen a szemed előtt: el kell érned és be kell biztosítanod a helyed a helikopteren, amely kimenekít innen!

A Fear the Wolves első gameplay trailerét alább láthatjátok. A játék idén érkezik PC-re, a nyáron már fel is lövik a készítők az Early Access-verziót a Steamre. A konzolos portok jövőre futnak be.

4.
4.
Adritt7
Akár még jó is lehet :)
2.
2.
Drazhar
Nem tűnik egyébként rossznak. :O
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...