Bejelentették a Hitman 2-t, nincs több epizódozás

  • Írta: fojesz
  • 2018. június 7.
  • Bejelentés
Link másolása
Habár a teaser kampány és a szivárgások miatt nem lepődtünk meg túlzottan, mindenképpen örülünk, hogy bemutatkozott a Hitman 2. A folytatás idén érkezik, és immár nem epizodikus formában.

A Warner Bros. és az IO Interactive bejelentette a Hitman 2-t, a folytatás november 13-án érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, és nem epizodikus formában kapjuk meg. A játékhoz már az első trailer is megérkezett, amelyet maga Sean Bean narrál, és miközben a 47-es ügynököt nézzük akcióban, a hat új helyszín egyike, Miami és az ott megrendezett autóverseny is bemutatkozik.

A hivatalos leírás szerint új módszerekkel gyilkolhatunk majd derék bérgyilkosunkkal, és a későbbiekben egy esőerdőbe is eljutunk, miközben a titokzatos Shadow Client után kajtatunk. Emellett új fícsörökre is számíthatunk, ezek közül az egyik a Sniper Assassin mód, amely a sorozat jól ismert mesterlövészkedős mellékágát takarja. A Sniper Assassint akár ketten is játszhatjuk online kooperatív módban, az előrendelők ráadásul azonnal hozzáférhetnek.

8.
8.
Necreon
Nem mint ha nem örülnék hogy egyben jön, de itt igazán tudtam helyeselni, talán csak itt, hogy epizódonként jött ki. Ha megcsináltam egy küldetést, nem mentem a következőre, hanem újrakezdtem és még 4 féleképp megcsináltam, élveztem hogy mestere leszek úgymond a pályának.

Ennek hozománya volt hogy talán 4 küldetés után viszont ráuntam (valami török katonai bázisnál jártam talán?). Ha epizódikus formában játszom vele és nem egyben veszem meg az egészet, szerintem végigvittem volna.
7.
7.
Necreon
#1: Még időben vettem egy Prey-t ebay-ről amielőtt kiadták volna a Prey-t. Vennék eredeti NFS Most Wanted-et is, csak ugye az EA nem terjeszti még digitálisan se, mert kiadtak egy újabbat (ami persze aztán a kutyának se kellett) ugyanezen a néven.
6.
6.
Matt8888
Számomra ez a sorozat csak is fejlődni tud.
5.
5.
GAMEROD
Jó lesz ez, meg gondolom jönnek még hozzá idővel pályák. A számozás nem izgat, már a Need For Speed-től kezdve a Thief-en át egészen a Doom-ig minden újraindult, esetleg annak adódhatnak vele gondjai aki tévedésből a régit veszi meg, vagy fordítva.
4.
4.
Sandic1994
A számozás miatt én is csalódott vagyok, az egyik kedvencem volt a 2. rész, a mai napig ott pihen a polcon a lemez.

És ha már csalódottság, a 6 helyszínt egyszerűen kevésnek találom. Az előző részt is úgymond emiatt untam meg gyorsan. Amikor a fő vonalat vittem végig, alaposan körbe jártam a területeket, az egyes helyszínekbe 2,5 órát belefektettem, mire likvidáltam a célpontot, és mentem a következőre. Viszont ahogy végeztem a sztorival, az elusive targetekhez és a contracts módhoz már nem sok kedvem volt ugyanazokon a helyszíneken újra és újra.

Nagyon szépen voltak kidolgozva a pályák (Sapienzától a mai napig leesik az állam), hatalmas bejárható területekkel. Én viszont jobban örülnék, ha kisebb lenne az alapterületük, de cserébe több helyszín lenne.

Egyébként ez az autóversenyes trailer is elképesztően jól néz ki, a kevés pálya ellenére is meg veszem majd a játékot, de nem 20 ezerért, mert számomra valószínűleg nem lesz benne 20 óránál több játékidő.
3.
3.
Kochee
Én már lassan két évtizeddel ezelőt játszottam a Hitman 2-vel, nem is értem, hogy miért most jelentik be?! :D
2.
2.
medson
#1: Ja, ha valaki kérdezi majd melyik a kedvenc Hitman játékom már nem lesz elég annyit mondani hogy a 2, még részletezni kell majd.
1.
1.
mestermagyar
Majd évtizedekkel később tudósok fogják próbálni interpretálni hogy melyik játékcím pontosan melyik játékot jelentette. Ez lesz a Google következő kihívása a következő évtizedre, hogy rájöjjön épp melyik Hitman játékot jelenítse meg a "Hitman" vagy a "Hitman 2"-re való kereséskor.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...