Agony - mégis megjelenik a cenzúrázatlan változat

  • Írta: zoenn
  • 2018. június 8.
  • Bejelentés
Link másolása
A Madmind Studio dűlőre jutott, így az Agony vágatlan változatát is kiadhatják a Steamen. Az Unrated verziót az alapjáték tulajdonosai ingyen megkapják majd, de még három hónapot várniuk kell rá. A konzolosok hoppon maradnak.

Kezdődött minden azzal, hogy megjelenéshez közeledve a Madmind elhintette, hogy néhány jelenetet ki kellett vágniuk az Agonyból ahhoz, hogy Adult Only helyett megkapja az M-besorolást az erre szakosodott hivataltól. Akkor megígérték a készítők, hogy PC-n egy patch formájában eltörlik a cenzúrát. Később viszont visszakoztak a srácok, és lemondtak erről a frissítésről.

A legújabb álláspont viszont az, hogy Agony Unrated címmel különálló formában mégis megjelenhet a vágatlan verzió a Steamen - a közösség által javasolt változtatásokkal együtt. Az új változatot a Madmind saját maga adja ki, de azt még nem döntötték el a készítők, hogy 99 százalékos kedvezménnyel vásárolhatjuk meg, vagy egy ingyenes DLC-ként juthatunk hozzá - a csapat még tárgyal a Steam képviselőivel erről.

Az Agony Unratedre három hónap múlva, tehát leghamarabb szeptemberben csaphatunk le. Az időközben megjelent frissítésekkel együtt, új hangokkal, erotikus animációkkal, nagy felbontású textúrákkal és karaktermodellekkel vértezik fel a játékot. És persze minden olyan jelenetet tartalmazni fog, amiket kivágtak a sztenderd verzióból.

Sajnos a konzolosoknak le kell mondaniuk az Agony Unratedről.

Az Agony mód további tartalmakkal bővül (a The Forest helyszínnel és Baphomettel vívott bossharccal), illetve a Succubus mód már a játék elején elérhetővé válik - extra animációkkal megspékelve.

Napokon belül mi is beszámolunk az Agonyval kapcsolatos tapasztalatainkról.

22.
22.
kexiaxel
Írtó gyenge játék! :D
19.
19.
Ooorky
#18: Anno South Park: Stick of Truth is több verzióban jött ki...

Itt az egész cenzúrázós baromkodás egy marketing fogás volt, semmi több.
18.
18.
Extol
#17: Gondolom igen, mivel nem akarták több verzióban kiadni a játékot. A dobozos kiadványok borítói már réges-rég ki voltak nyomtatva a felnőtt besorolással, mielőtt elkezdődött ez az ügy.
17.
17.
Ooorky
#16: Igen, a Steam tehet róla. Konzolokon is.
16.
16.
Extol
Nem így történt. A stúdió alapból a felnőtt korhatárra gyúrt, viszont a Steam akkor kezdte az el fontolóra venni az összes felnőtt tartalom visszavonását, a Hentai őrület miatt. Ne kavarjatok. Én tudom, megvettem a játékot és nekem is felnőtt korhatáros a cenzúrázott verzió
13.
13.
Ooorky
#12: Kicsit lemaradtam mostanában, ezen a héten a Hold hidegplazma vagy CGI?
12.
12.
Yanez
#11: Pedig tényleg lapos a Föld. Netán te valóban elhiszed, hogy megudnál állni egy vészsebesen forgó gömbön?
11.
11.
kastorhun
#9: Mióta komolyan tudom hogy valakik a szabad idejükkel azt próbálják bizonygatni hogy a föld igenis lapos (ezek valóban ezt hiszik), és emiatt már nem tudom hogy mi az irónia és mi nem.
9.
9.
Yanez
#8: Ne már ember! Látom akkor sem ismernéd fel az iróniát, ha életre kelne, alakot öltene, felmászna a domb tetejére, s táncra pördülve azt dalolgatná, hogy: "Én vagyok az irónia, én vagyok az irónia!"
6.
6.
Formula1fanatic
#3: Neked? Szerintem nincs, úgyhogy nem is kell foglalkoznod vele :)
3.
3.
Ennek a jateknak van amugy valami ertelme azon kivul hogy vannak brutal jelenetek?
2.
2.
ollie92
Ez a játék cenzúrával nem sokat ér, mi lesz a következő lépés ? Cenzúrázzák, ahogy Jézus félholtan cipelte a keresztet ? Biztosan biciklivel fog tekerni az új filmekben. Nemtudom mit finomfániskodnak annyit, ha valami 18+, az lehet bármennyire beteg.
1.
1.
Formula1fanatic
Nem baj a konzolosoknak jó az úgy ahogy van :P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...