Silicon Knights: "A PS3 és az X360 ugyanolyan jó!"

  • Írta: fojesz
  • 2006. november 2.
  • Érdekesség
Link másolása
A Too Humant fejlesztő Silicon Knights vezetőjének állítása szerint a PlayStation 3 és az Xbox 360 ugyanolyan erős. Hogy miért? Olvassatok tovább...
A Too Humant fejlesztő Silicon Knights vezetőjének állítása szerint a PlayStation 3 és az Xbox 360 ugyanolyan erős. Hogy miért? Olvassatok tovább...

Ugrás a galériához

A cég fejese, Dennis Dyack egy interjú keretében mondta el azt, hogy technikailag ugyanolyan komoly mind az X360, mind pedig a PS3. Idézem:

"Az én szememben az Xbox 360 és a PlayStation 3 ugyanolyan erős. Talán utóbb kicsit gyorsabb, viszont a Microsoft gépe több memóriával rendelkezik. Igaz, hogy a közönség tekintetében a PS3 erősebb gépnek tűnik, azonban a fejlesztők számára szinte teljesen mindegy, hogy mire készítenek játékot."

A Silicon Knights jelenleg X360-ra fejleszti a Too Human című sci-fi akció-szerepjátékot, melyet a pletykákkal ellentétben az Unreal 3.0 Engine hajt majd. A teljes "kérdezz-feleleket" itt tudjátok elolvasni!

4.
4.
Generon
#8: "Mindegyik veri a csúcs gépeket "

majdnem minden középkategoriás gépet!

ez szerintem igy igazabb:)
3.
3.
Yakuza
512 Mb ram mióta több, mint 512 Mb ram? :-D Ez aztán a hozzáértő fejlesztő!
2.
2.
machintos
hát pedig ez az igazság öregem.........és eza manusz nem egy ms fejes hnem egy független fejlesztö szallll....tény és valoság h mind az x-nek és mind a ps3-nak megvannak a maga erösségei had ne soroljam itt fel öket.
1.
1.
FNorberto
Jaajj!be ne dőlj!Ez csak vmi Sony-s marketing!A 05-ös E3-on a Sony azt terjesztette hogy a PS3 10X-er erősebb!E téren egyik gyártónak se szabad hinni!A fejlesztők véleménye a lényegesebb!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...