E3 2018: Itt nézd vissza a Microsoft konferenciáját!

  • Írta: fojesz
  • 2018. június 10.
  • Videó
Link másolása
Ma este valamivel később veszi kezdetét a bejelentéshullám, a Microsoft E3-as konferenciája este 10 órakor rajtol. Válasszátok ezt az esti film helyett, természetesen élőben követhetitek nálunk az eseményeket!

Rengeteg pletykát kaptunk Microsoft-fronton az elmúlt hetekben, többek között új Halóról és Gears of Warról is csicseregtek a madarak. A Forza Horizon következő felvonása szinte borítékolható, és bár átcsúszott 2019-re a megjelenése, valószínűleg a Crackdown 3-ból is látunk majd valamit. De milyen meglepetésekkel készül még a cég? Phil Spencer tizenöt premiert ígért nemrég.

Tarts velünk, és kövesd élőben a Microsoft E3-as sajtókonferenciáját!

Update! Az esemény lezajlott, a felvételét alább találjátok meg!

103.
103.
Yami
#95: Jajj, kicsi szívem, csapj fel egy értelmező kéziszótárat, mert a "tény" szó nem azt jelenti amire használod.

Az idegbajost meg nem konkrétan a mostani esetre gondoltam, hanem a ciklikus mentális leolvadásaidra amikor már annyira nem tudod kezelni, hogy valaki nem csak szuperlatívuszokban tud beszélni a Sony-ról és elkezded szidni az MS-t, a PC-t meg igazából bárkit mint szódás a lovát. Ilyen volt pl a PS4 Pro bejelentés. Vagy az Xbox One X bejelentés. De mehetnék még visszább is, mert ne feled én a pályafutásod kezdete óta itt vagyok. Nekem nem kell adnod a mű-elfogulatlant. Én láttam milyen is vagy valójában.
102.
102.
kamgecam
#101: Szólíts ahogy akarsz Supair én továbbra is meg fogom adni a tiszteletet egy veterán gamer társamnak akinek a polcán ott csücsül a Sega Dreamcast. Sajnálom hogy vélemény különbségek miatt a sértegetésig kell menned. Szép napot!
101.
101.
supair
Még egy utolsó off mondatot szeretnék idetenni.Ha akartok tanultok belőle.
A konferenciát 9 Halos társammal és barátommal néztem végig.Mind imádják a gémet (főleg a multi szegmense miatt).Vártuk a 6 bejelentését nagyon.Kilenc különböző ember!!! És egyszer nem hangzott el a Sony neve.!Kamgecam és társai nem az zavar hogy egy más platformon játszotok és gémeltek,hanem az álszentség!!!!
Amelyik cikk érdekel ott végigolvasom a kommenteket is tehát csak egy példa: az utóbbi egy hétben legalább tizszer találkoztam a miért nem veszek Xboxot mondatoddal!!! Ezután csak kam-nak foglak szólítani mert az vagy!
97.
97.
PaprikaJancsi
#53: Szánalmas amit itt vergődsz. Az összes konferenciát megszoktam nézni, és ez most nagyon ott volt a szeren, de sorry nem sony, így nem engedélyezett örülni neki xD
96.
96.
PaprikaJancsi
#53: Szánalmas amit itt vergődsz. Az összes konferenciát megszoktam nézni, és ez most nagyon ott volt a szeren, de sorry nem sony, így nem engedélyezett örülni neki xD
95.
95.
kamgecam
#91: Mikor voltam idegbajos? Legfeljebb mások lettek idegbajosak a tényektől amiket leírtam! :D
91.
91.
Yami
#89: Csak kezd kibújni a szög a zsákból. Tudtam én, hogy csak egy kis nyomás kell és előkerül a jó öreg idegbajos kamgecam :)

#90: "A Microsoft egy fos."
Ez nem támadás? Már bocs, de te hülye vagy?
90.
90.
kamgecam
#88: Mmmmm classic xbox community. ;) Mindent támadásnak vesztek, rosszabbak vagytok már az sjw-nél. Mindig defenzívbe vagytok és játszátok az áldozat szerepét. Gyenge jellemek.
89.
89.
kamgecam
#82: Bagoly verébnek szindróma? És még te fogod másokra hogy mentális problémái vannak ha ixdét használnak amikor te azzal töltöd az időt hogy ilyen ótvar képeket másolgatsz? xD Ezekután látogasd meg a tükröt és kacsincs egy jó nagyot magadnak! ;) Képmutatásból ötös!
87.
87.
supair
#85: Hát már Te is rossz úton jársz Yami??????
Egy világ omlott össze bennem! És még ha az is kiderülne,hogy magadból indulsz ki!!!!!-)
78.
78.
kamgecam
#74: Uh ne is mond, ezzel abszolút egyetértek! Tiszteletem!
77.
77.
kamgecam
#73: Játékosként pedig jogom van itt lenni, ahogyan a EA szörmedvény konferenciáját is végignéztem, és az összes többit is végig fogom és kommenteket elolvasom és hozzászólok. Ez a hobbim okostojás persze hogy itt vagyok, vártam már az e3-at mint a fene! :O)
74.
74.
supair
#71: Erről beszéltem pár sorral lejebb.
És engedd meg ,hogy segítsek valamiben.A Shemnu az a Shenmue nevezetű játék.Ha már a konzolodra jön illik jól tudni......És Az eredete itt lapul a polcomon a hozzáillő Sega Dreamcastal egyetemben ami melett elbújhat a boksz is meg a pléjstáció is.
73.
73.
kamgecam
#68: Mi a fszért ne akartam volna xboxot venni? Játékfüggő vagyok és nem doboz függő! A sanya és a nintendo olyan játékokat és annyit dobott hogy kellett egy krva gépet is vennem hozzájuk ezt várom az ms-től is és a Gears, az új Halo ha kiderül hogy mi és a felvásárolt 4 studió bizakodásra ad okot. Pont hogy pozitívan beszéltem az xbox jővőjéről a többséggel ellentétben de nekem ugrasz. Gratulálok.
68.
68.
supair
#60: Nem szeret engem sem..-XD
Higiénés problémáim nincsenek,mentál annál inkább.
Amúgy Yamit Zolikánk nem férfihez illő hozzáálása zavarja inkább.
Mint egy kislány a zuhanyzóban.
Neked pedig eszed ágában nem volt soha Xboxot venni.Ezért nem értelek benneteket.Tök jó a Sony gépe tényleg!!!! Miért nem azzal vagytok elfoglalva??Beszélgessetek az uj ipékről a leendő csodás gamékról.....de ne akard nekem mutogatni mert engem nem Az érdekel. A Halo nálam mindent vitt.Ez a két kicsi perc.Imádom.Fan vagyok! DE NEM FOGSZ OTT LÁTNI A SONY KONFERENCIÁN és nem az én lehúzós bugyuta szövegemet kell olvasgatnod.Nyugodtan élvezheted Zotyival a világ legjobb konferenciáját.Én is ezt szerettem volna itt.......
65.
65.
Yami
#60: Az igazság az, hogy ezen az oldalon mellettetek senkinek sincs esélye a kiegyensúlyozott pszichére.
60.
60.
kamgecam
#58: Akkor gondolom supair sincs rendben számodra.
56.
56.
Yami
#53: kimoderált üzenet
55.
55.
Zoli0507
#54: Nem hinnèm hogy mondjuk a tavalyihoz kèpest visszafele fejlődnènek. De lehet holnap inkàbb raktàrban tartjàk, pàr hajlèktalan zenèszt megdobnak 10euroval ès mehet is a show diavetìtőn. XD
54.
54.
supair
#53: Te már biztos láttad az idei Sony konferenciát is!!! -D
Az Ms show hozta amit vártam.Nem veszek jövőre Nintendot.........XD
53.
53.
Zoli0507
#51: Akkor te mèg nem làttàl sony konferenciàt XD. (Ebben az èràban az ő e3-juk mèrföldekkel veri az összeset szìnvonalban.)
Jò hogy pörög ha van mit bemutatni, csak ahogy te is ìrod nem a sajàt jàtèkaikat.
52.
52.
Codehook1337
Azthittem watchdogs 3 lesz a cyberpunk elott :D
51.
51.
PaprikaJancsi
Nagyon jó konferencia volt, rengeteg játék, pörgött az egész, semmi üresjárat. Kíváncsi leszek a többire is, de ez azért feladata a leckét, még úgy is, hogy ex.-ből nem is volt sok, bár nem vártam többet, jövőre viszont nagy durranás lesz az tuti.
50.
50.
Stranger
Age of Empires 4 megmarad PC Gaming Show-ra? Remélem nem marad ki, mert már régen bejelentették.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...