E3 2018: Itt nézd vissza a Microsoft konferenciáját!

  • Írta: fojesz
  • 2018. június 10.
  • Videó
Ma este valamivel később veszi kezdetét a bejelentéshullám, a Microsoft E3-as konferenciája este 10 órakor rajtol. Válasszátok ezt az esti film helyett, természetesen élőben követhetitek nálunk az eseményeket!

Rengeteg pletykát kaptunk Microsoft-fronton az elmúlt hetekben, többek között új Halóról és Gears of Warról is csicseregtek a madarak. A Forza Horizon következő felvonása szinte borítékolható, és bár átcsúszott 2019-re a megjelenése, valószínűleg a Crackdown 3-ból is látunk majd valamit. De milyen meglepetésekkel készül még a cég? Phil Spencer tizenöt premiert ígért nemrég.

Tarts velünk, és kövesd élőben a Microsoft E3-as sajtókonferenciáját!

Update! Az esemény lezajlott, a felvételét alább találjátok meg!

103.
Yami
#95: Jajj, kicsi szívem, csapj fel egy értelmező kéziszótárat, mert a "tény" szó nem azt jelenti amire használod.

Az idegbajost meg nem konkrétan a mostani esetre gondoltam, hanem a ciklikus mentális leolvadásaidra amikor már annyira nem tudod kezelni, hogy valaki nem csak szuperlatívuszokban tud beszélni a Sony-ról és elkezded szidni az MS-t, a PC-t meg igazából bárkit mint szódás a lovát. Ilyen volt pl a PS4 Pro bejelentés. Vagy az Xbox One X bejelentés. De mehetnék még visszább is, mert ne feled én a pályafutásod kezdete óta itt vagyok. Nekem nem kell adnod a mű-elfogulatlant. Én láttam milyen is vagy valójában.
102.
kamgecam
#101: Szólíts ahogy akarsz Supair én továbbra is meg fogom adni a tiszteletet egy veterán gamer társamnak akinek a polcán ott csücsül a Sega Dreamcast. Sajnálom hogy vélemény különbségek miatt a sértegetésig kell menned. Szép napot!
101.
supair
Még egy utolsó off mondatot szeretnék idetenni.Ha akartok tanultok belőle.
A konferenciát 9 Halos társammal és barátommal néztem végig.Mind imádják a gémet (főleg a multi szegmense miatt).Vártuk a 6 bejelentését nagyon.Kilenc különböző ember!!! És egyszer nem hangzott el a Sony neve.!Kamgecam és társai nem az zavar hogy egy más platformon játszotok és gémeltek,hanem az álszentség!!!!
Amelyik cikk érdekel ott végigolvasom a kommenteket is tehát csak egy példa: az utóbbi egy hétben legalább tizszer találkoztam a miért nem veszek Xboxot mondatoddal!!! Ezután csak kam-nak foglak szólítani mert az vagy!
100.
PaprikaJancsi
#98: Last of Us 2-re kíváncsi leszek, hogy milyen (gondolom kapunk belőle egy kis gameplayt). Death Stranding szerintem megint csak egy CGI videót fog mutatni magáról. Days Gone nagy butításon ment keresztül látvány terén, de a játékmenet szerintem jópofa lesz. A póki viszont király lesz, jöhetne boxra is :)
Szerintem nem lesz nagy meglepetés, bár lehet ők is előhúznak 3 darab Last of Us-t xD
99.
Vityo82
#90: Neked se ártana az a tükör...
Egy teljesen jó konf volt ehhez képest pofahúzás, "nem rossz de" és már megint "bezzeg a sony". Ahogy annó kifejtettem a gamer világ legalja az ide irogatók jórésze tisztelet a kivételnek.
98.
Vityo82
#71: Ezek közül ami garantált az a Tlou 2 mint über. Death Str még semni, days gone az eddig látottak alapján jó de semmi extra über. Spiderman meglátjuk. Shenmu multiplat FF7 szintén szo sincs exklurol. Bezony a Sony is tud mutatni 3-4 jobb exet minden más multiplat és "parasztvakítás".
97.
PaprikaJancsi
#53: Szánalmas amit itt vergődsz. Az összes konferenciát megszoktam nézni, és ez most nagyon ott volt a szeren, de sorry nem sony, így nem engedélyezett örülni neki xD
96.
PaprikaJancsi
#53: Szánalmas amit itt vergődsz. Az összes konferenciát megszoktam nézni, és ez most nagyon ott volt a szeren, de sorry nem sony, így nem engedélyezett örülni neki xD
95.
kamgecam
#91: Mikor voltam idegbajos? Legfeljebb mások lettek idegbajosak a tényektől amiket leírtam! :D
94.
Yami
#93: Ne haragudj, de te ebben a párbeszédben nem vagy és soha nem is voltál releváns, nem is értem minek voltál itt...
93.
Dem Lac
#92: na de én ezt nem folytatom..

hi
92.
Dem Lac
#91: Ebben semmi idegbaj nem volt. Normálisan leírta a véleményét.
A mondanivalóm meg azt hittem a számodra célravezető.
91.
Yami
#89: Csak kezd kibújni a szög a zsákból. Tudtam én, hogy csak egy kis nyomás kell és előkerül a jó öreg idegbajos kamgecam :)

#90: "A Microsoft egy fos."
Ez nem támadás? Már bocs, de te hülye vagy?
90.
kamgecam
#88: Mmmmm classic xbox community. ;) Mindent támadásnak vesztek, rosszabbak vagytok már az sjw-nél. Mindig defenzívbe vagytok és játszátok az áldozat szerepét. Gyenge jellemek.
89.
kamgecam
#82: Bagoly verébnek szindróma? És még te fogod másokra hogy mentális problémái vannak ha ixdét használnak amikor te azzal töltöd az időt hogy ilyen ótvar képeket másolgatsz? xD Ezekután látogasd meg a tükröt és kacsincs egy jó nagyot magadnak! ;) Képmutatásból ötös!
88.
Yami
#86: Mmmm, classic ps community. Ez már hiányzott!

#87: Ez a titkom, supair. Én mindig a rossz utat járom. ;)
87.
supair
#85: Hát már Te is rossz úton jársz Yami??????
Egy világ omlott össze bennem! És még ha az is kiderülne,hogy magadból indulsz ki!!!!!-)
86.
Dem Lac
#85: :D
A Microsoft egy fos. na ez így eléggé célravezető ?
85.
Yami
#83: Dehogy, csak kezdtem kicsit unni magam, szóval kerestem némi hardcore midget öklözős pornót és kicsit kényeztettem magam. Utólag is elnézésed kérem, hogy közben nem rád és a mi kis céltalan adok-kapokunkra gondoltam. ;)
84.
Dem Lac
#73: Ezek erre vannak specializálódva ..
83.
Dem Lac
#82: Eddig ezt az ótvaros képet kerested ?! Istenem gyógyuljatok meg!
81.
Dem Lac
#80: Jó rutinos vagy,de ne magadból indulj ki okés ?
80.
supair
#76: A magyar értelmező kéziszótár már online is elérhető Lac.Még csak azzal sem kell fáradnod hogy fellapozd.
Lehet jobban járnál az én utamat taposnád.A kedved is jobb lenne.És tanulnál is valamit ...........-)
79.
kamgecam
#76: Nincs baj egyébként supair-al, jó gyerek csak makacs és vehemens egy szenvedélyes veterán gamer.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...