E3 2018: Előzetesen a Shadow of the Tomb Raider

  • Írta: szlav
  • 2018. június 10.
  • Videó
Link másolása
A Shadow of the Tomb Raider is megmutatta magát. Az új trilógia befejező epizódja a sűrű, sötét dél-amerikai dzsungelbe visz el minket, Lara pedig most sem ússza meg a minden sarkon ólálkodó veszélyeket.

A Square Enix nem viccel és nem is húzza az időt. Szeptember 14-én érkezik a Shadow of the Tomb Raider, a játék előzetese pedig fantasztikusan fest! A dél-amerikai dzsungelben a zsoldosok mellett a fauna is Lara ellen játszik - az a jaguár legalábbis nem tűnt túl barátságosnak.

A fejlesztők korábban már eldicsekedtek a látványos fény-, valamint víz- és tűzeffektekkel, a fenti videó alapján pedig volt is rá okuk! A vízmosott falu, az ingoványos azték romok, no meg a sűrű aljnövényzet biztosan meggyúrják majd a keményebb masinákat is.

A trailer során néhány elemet is elkaphatunk a sztoriból. Valószínűleg fontos szerepet játszik majd a Lara által talált, ékkövekkel díszített smaragdpenge, az ifjú régészhölgy narrálása szerint pedig egy olyan ősi erő kerül terítékre, amely az egész emberiség sorsát megváltoztathatja.

4.
4.
KRAT0S
De veszett jó volt! Város nagyon.
2.
2.
PaprikaJancsi
Hozni fogja azt amit eddig is, talán még plusz is lesz benne. Nekem így is úgyis jó, imádtam az előzőeket is.
1.
1.
kastorhun
Elképesztően jónak tűnik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...