E3 2018: The Elder Scrolls: Legends - konzolokra is

  • Írta: fojesz
  • 2018. június 11.
  • Bejelentés
Link másolása
Komoly tervei vannak a Bethesdának a The Elder Scrolls-kártyajáték kapcsán. A fejlesztőcsapat lecserélése után alaposan átalakítja a már megjelent változatokat, és konzolokra is kiadja a játékot.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, a Bethesda megvált a The Elder Scrolls: Legends eredeti fejlesztőcsapatától, és a Dire Wolf Digital helyébe a Dropzone-t is jegyző Sparkypants Studios lépett. A cég a döntéssel jelezte, hogy komoly tervei vannak a kártyajáték kapcsán, ezekre pedig fény is derült az E3-as műsora során.

A Bethesda két hírrel tudott szolgálni a rajongóknak. Egyrészt a már elérhető PC-s és mobilos változatokat alaposan átalakítják az év végéig, ami többek között azt is jelenti, hogy a játék külcsínre teljesen megújul majd. Másrészt konzolokra is átköltözik a program, így PS4-en, Xbox One-on és Nintendo Switchen is elérhetővé válik, a Bethesda pedig lehetővé teszi, hogy a számítógépen vagy mobilon szerzett eredményeinket átvigyük a konzolos kiadásokba a Bethesda.net-hozzáférésünkön keresztül.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...