Pár napig ingyenesen beszerezhető a Ziggurat

  • Írta: sirdani
  • 2018. június 11.
  • Akció
Link másolása
Az E3 hatalmas forgataga mellett időnként beszállingózik pár apróbb hír is. Most például a GOG-on lett pár napig ingyenes a Ziggurat, melyet a könyvtárunkhoz adva véglegesen megtarthatunk.

A GOG-on már egy ideje javában tartanak a különféle nyári akciók, melyek során már többször is lehetőségük volt a felhasználóknak ingyen beszerezni bizonyos játékokat, legutóbb például a Xenonautsot.

A mai naptól kezdve a 2014-ben megjelent, belső nézetű, varázslós roguelike Ziggurat az eredeti 12,19 eurós ár helyett teljesen ingyen tölthető a GOG-on keresztül Windows, Mac és Linux operációs rendszerekre. Az akció szerdán délután három óráig tart, így az érdeklődőknek érdemes lehet sietni.

A Zigguratot egyébként annak idején mi is teszteltük, remeknek találtuk a régimódi shooter felépítését, melyet egy kis dungeonfelfedezéssel és roguelike-beütéssel fűszereztek a készítők. Emellett pedig külön érdemes megemlíteni, hogy a rövidsége ellenére piszkosul nehéz tud lenni, de legalább vereség esetén is mindig újabb és újabb jutalmakat nyithatunk meg, így lényegében mindig boldog szájízzel tehetjük le a játékot.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...