E3 2018: Mozgásban a Shadow of the Tomb Raider

  • Írta: zoenn
  • 2018. június 11.
  • Videó
A Square Enix E3-as műsorát a Shadow of the Tomb Raider első gameplay demója nyitotta. Egy helikopteres zuhanás után Lara Croft a perui dzsungelben találja magát, ami tömve van zsoldosokkal, ezért lopakodnia kell.

Végre igazi gameplayt láthattunk az ősszel érkező Shadow of the Tomb Raiderből. Lara magára marad a fülledt perui dzsungelben, ám a Trinity erői ellepték a környéket, ezért a régészcsaj csendben gyilkolva és az árnyékban maradva likvidálja az ellenséget.

A játékmenet már ismerős lehet, csupán néhány új eszközt vethetünk be a cél érdekében. A 360 fokos úszásra már nagy szükség volt.

A Shadow of the Tomb Raider 2018. szeptember 14-én jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re. A legutóbbi trailert erre találod, a friss képekért ide kattints!

9.
Tokodboy
Ez nagyon messze van az UC minőségétől :S Pedig reméltem méltó kihívója lesz.
8.
KGabesz86
Solid Snake befosott az irigységtől....
7.
Kawada
Nem tudom... Személy szerint jobban örülnék egy platformeresebb, lopakodósabb, rejtvénymegoldósabb Tomb Raidernek, mint egy ilyen Rambo b*szó Larának... Nekem ez valahogy nagyon sokat ront beleélhetőségen... Vagy akkor legyen mellette egy minimális csapat mint az Unchartedben pl. Ez így nekem túl sok.
6.
Dem Lac
Megvadult a kis csaj.Idáig ez a legszimpatikusabb rész.
De szezonbérlettel 30 ropi,kicsid húzós..
Ezt tuti jóval megjelenés után fogom megnézni.
5.
kamgecam
Ugyanaz mint az egy vagy a második része, még az animációk többsége is ugyanaz de a setting tetszik. Eddig ez a legjobb! Ezt a részét talán sikerül is végigjátszanom.
4.
PaprikaJancsi
Várom nagyon, jó kaland lesz.
3.
Stranger
Azt bírom, hogy a teljes úszást így ki kell emelni. Végre megkap 20 éves fícsöröket a játék. :D
Ja és kár hogy full akció részekkel promóztak, de amennyivel a Rise kifinomultabb volt a 2013-as résznél úgy ez is jobbnak tűnik 1 fokkal.
Aztán meg legyünk túl ezen és jöhet végre egy rendes TR gém.
2.
Yanez
Mászthev! Egyre jobbak a lopakodós részek, ami számomra nagy előny!
1.
kastorhun
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...