E3 2018: Újabb traileren a Life is Strange-mellékág

  • Írta: sirdani
  • 2018. június 11.
  • Videó
Link másolása
Vadonatúj előzetes érkezett a Life is Strange mellékágához, vagyis a The Awesome Adventures of Captain Spirithez. Ezúttal a játék mellett a készítők is szerepet kaptak, izgalmas részleteket meséltek.

A legérdekesebb kérdés a tegnapi trailer óta talán az, hogy milyen kapcsolatban áll az új epizód magával a Life is Strange-játékokkal.

A Dontnod felfogása szerint a Life is Strange-franchise nem csupán egy várost, vagy pár tucat karaktert foglal magába, sokkalta inkább egy univerzumot, melyben a The Awesome Adventures of Captain Spirit egy teljesen új történetet mesél el.

Az aktuális epizód lényegében „egy lehetőség a számunkra, hogy tovább bővítsük az univerzumot annak a rengeteg történetnek az irányába, melyeket be szeretnénk még a jövőben mutatni nektek". A készítők leszögezték az is, hogy nem úgy kell tekinteni a The Awesome Adventures of Captain Spiritre, mint a Life is Strange 2-re, sőt, éppen, hogy ez lesz az első lépés, melyet megtehetünk a Life is Strange 2 felé: a Steam-adatlap leírása szerint néhány döntésünk konkrétan érezteti majd a hatását a folytatásban.

Összefoglalva tehát, a közeljövőben több, egymással valamilyen formában összefüggő epizódra számíthatunk, melyek a Life is Strange 2 egyfajta felvezetői lesznek. Éppen ezért a készítők is elmondták, hogy érdemes mindent alaposan felfedezni a The Awesome Adventures of Captain Spiritben, ugyanis rengeteg információt rejtettek el a következő részek vadonatúj karaktereivel és helyszíneivel kapcsolatban, és ki tudja, talán egyszer még Max karakterével is újra találkozhatunk.

Mindemellett természetesen ismét megerősítést nyert, hogy a játék június 26-tól lesz elérhető PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on, de ami a legfontosabb, hogy mindenki számára teljes mértékben ingyenesen.

1.
1.
Yanez
Ez a kölyök úgy néz ki, mint Culkin a Reszkessetek Betörőkben.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...