The Awesome Adventures of Captain Spirit PC, PS4, XBOXONE

A Life is Strange-mellékág főhőse egy 10 éves kisfiú, aki szuperhős szeretne lenni.

Don't Nodként folytatja a Dontnod Entertainment

A Life is Strange-et is jegyző Dontnod Entertainment nevet változtatott, a jövőben Don't Nodként folytatja, és ehhez új logót használ majd.

A Tencent bevásárolta magát a Dontnodba

A Tencent továbbra sem lassít. A kínai videojátékipari gigász ezúttal a Life is Strange-játékok alkotóinál vásárolt be részvényekből, amelyből a Dontnod a kiadói törekvéseit fogja finanszírozni.

The Awesome Adventures of Captain Spirit teszt

A szeptemberben érkező Life is Strange 2 mondhatni megkapta a világ legjobb interaktív előzetesét a Captain Spirit képében. Egy előzetest, mely majdnem két óra hosszú, ám a végére mégis azt kívánjuk, bárcsak tovább tartana.

Itt a The Awesome Adventures of Captain Spirit

Az E3-as bejelentése után alig két héttel máris játszható a Life is Strange-univerzum mellékága, a The Awesome Adventures of Captain Spirit. A Dontnod egyrészes történetét mindenki ingyenesen letöltheti!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Viszonylag sűrű játékfelhozatallal zárul a június, de annyi baj legyen, legalább lesz mivel játszanunk, ha megint rosszra fordulna az idő. A hét fő attrakciója a The Crew folytatása, ahol már a földön, a vízen és a levegőben is versenyezhetünk.

E3 2018: Íme, az expó legjei - szerintünk

A tavalyi évhez hasonlóan idén is összeszedtük az E3 legjeit: a Gamekapocs szerkesztői egyenként mondják el, melyik volt szerintük az expó legjobb játéka, melyik volt a legnagyobb csalódás, és min lepődtünk meg a leginkább.

Hétfőtől tölthető az új Life is Strange-mellékág

Bizonyára már rendkívül sok Life is Strange-fan tűkön ülve várja, hogy mikor kezdheti el letölteni a teljesen ingyenes The Awesome Adventures of Captain Spirit epizódot. Nos, megérkeztek a pontos időpontok.

The Awesome Adventures of Captain Spirit infók

Három évvel az idővisszatekerős Life is Strange után a francia Dontnod Entertainment újabb alkotással készül a franchise rajongói számára; június 26-tól mindenki ingyenesen játszhatja a The Awesome Adventures of Captain Spiritet.

E3 2018: Újabb traileren a Life is Strange-mellékág

Vadonatúj előzetes érkezett a Life is Strange mellékágához, vagyis a The Awesome Adventures of Captain Spirithez. Ezúttal a játék mellett a készítők is szerepet kaptak, izgalmas részleteket meséltek.

E3 2018: Ilyen lesz a Life is Strange-mellékág

Amikor már azt hiszed, nem lehet mit kipréselni a Life is Strange univerzumából, akkor a Dontnod és a Square Enix gondoskodik róla, hogy újra és újra meglovagolja Maxék fantasztikus emberi kalandját. Mozgásban a mellékszál.