E3 2018: Így fut PC-n az Anthem

  • Írta: zoenn
  • 2018. június 12.
  • Videó
Link másolása
Az NVIDIA nem csupán az új Tomb Raider PC-s verziójának sorsát viseli a szívén. A hardvergyártó lepacsizott az EA-vel, így egy sor látványos effekttel spékelik meg az Anthem számítógépes verzióját. Vessünk rá egy pillantást!

Az Anthem jelenlegi verziója már stabilan fut egy GeForce GTX 1080 Ti-vel szerelt konfiguráción 4K felbontás mellett. A várakozásoknak megfelelően a PC-s verzió bitang jól fest, NVIDIA-kártyákon egy sor extra grafikai extrát kapcsolhatunk be.

A BioWare shared-world játéka 2019. február 22-én érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. Az E3-as trailert itt, a bővebb újdonságokat itt olvashatod róla.

8.
8.
almaspite
#7: Én csak azt nem értem meg, miért fájna neki ha nem lenne benne ilyen hipper szuper történet. Attól még lehet nagyon jó játék.
7.
7.
bitbandita
#1: 1-2perces kis videókból milyen "egész játékot behálózó sztorit" veszel le mégis? Egyébként meg ahogy közeledik a megjelenés biztos lesz majd sztori trailer, de hogy mennyire alakítható, mennyire elágazó, milyen komoly, stb a történet, ezekre igazi választ meg majd akkor kapsz, amikor kipróbáltad.
6.
6.
GAMEROD
#4: Majd kiderül. De eddig csak Rage és Fallout koppintásokat láttam benne, repkedéssel színesítve sztoriról, világról semmi.
5.
5.
Mortis
4.
4.
Mortis
#3: Ez van, nem tehetünk ellene semmit. Ki kell várni ezt, remènykedjünk a sikerèben S akkor az EA rábólinthat az új Dragon Agere. S ki tudja, lehet hogy mèg ez az anthem jó is lesz a maga nevèben, de egy tőrzsgyökeres RPG gyáros stúdiótól ez mindenkèpp èdeskevès.
1.
1.
GAMEROD
Nem tudom mi lesz a játék sorsa, valószínű hogy a mainstream emberkék és a G.I. JOE fanok rácuppannak, de ez a Bioware már nem az a Bioware amihez sokan hozzászoktak. A grafika és a táj kidolgozottsága perfekt, ez tény, de már megint a túlzott bárgyúságot és a butított arcade hülyeségeket látom, nem pedig az egész játékot behálózó sztorit és a realisztikus és valamilyen szinten hihető játékmenetet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...