E3 2018: Nézd vissza a Nintendo Directet!

  • Írta: zoenn
  • 2018. június 12.
  • Videó
Link másolása
A nagyszabású bemutatók sorát a Nintendo zárja ma délután 6-tól. A kiotói vállalat egy előre felvett műsort sugároz az interneten keresztül, melyben kiemelt szerephez jutnak a Switch és a 3DS közelgő címei. Tarts velünk!

A Nintendo az utolsó pillanatig titkolja, hogy milyen címeket hoz el az E3-ra. Egyedül az új Super Smash Bros. jelenléte a biztos, de tutira előkerül a Switchre készülő Yoshi-játék, és ha szerencsénk van a Metroid Prime 4-ről is lehull a lepel.

A bátrabb pletykák egy Star Fox-versenyjátékról szólnak. A rókát manapság sokat foglalkoztatják, a Ubisoft Starlinkjében is tiszteletét teszi. Az új Pokémon RPG-nek is nagyon örülnénk, és simán elképzelhető, hogy a gyártó folytatja a hagyományt, és a Nintendo 64 miniváltozatát is piacra dobja!

A műsor várhatóan nem lesz hosszú, fél óra alatt lezavarják, ám utána is várják a rajongókat fejlesztői interjúkkal és élő demózással.

Update! A műsor lement, felvétel:

 

2.
2.
Elijah Baley
Ez a direct csak a következő fél év játékairol szólt kb. A messzebbi megjelenéseket eléggé hanyagolták pl Metroid, Bayonetta 3, Core Pokemon játék stb.
1.
1.
Darksiders84
Talán Bayonetta 3 és új Pikmin még.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...