E3 2018: Mew pokémonnal érkezik a Poké Ball Plus

  • Írta: sirdani
  • 2018. június 12.
  • Hír
Link másolása
Ugyan a Nintendo már korábban bejelentette a Pokémon Let’s Go Pikachu, a Pokémon Let’s Go Eevee és a Poké Ball Plus érkezését, ám az E3-as shownak köszönhetően újabb információk derültek ki. Co-op játékmód érkezik!

Az új Pokémon-játékok az elsők lesznek a franchise történetében, melyeket egyetlen gépen egyszerre akár ketten is játszhatunk az új co-op módnak köszönhetően. A játékosoknak emellett lehetőségük lesz a telefonokra készített Pokémon Góból átvinni korábban elkapott pokémonjaikat Nindendo Switchre is.

A bemutatóban végre élőben is láthattuk a Poké Ball Plust, mely minden egyes játékos számára exkluzív hozzáférést ad a legendás Mew pokémonhoz. A Poké Ball Plus vezérlőként is használható, ám fontos kiemelni, hogy jóval több, mint egy közönséges Joy-Con; mozgásérzékelőkkel van felszerelve, hangot ad ki és rezeg, amikor elkapunk egy pokémont, ráadásul azt is érezhetjük, ahogyan mozog benne a lény.

A Poké Ball Plus, Pokémon Let’s Go Pikachu és a Pokémon Let’s Go Eevee érkezésére november 16-án számíthatunk kizárólag Nindendo Switch platformon.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...