E3 2018: Pályára lépett a PES 2019

  • Írta: zoenn
  • 2018. június 13.
  • Videó
Link másolása
A Konaminak hála, egy delejes előzetes érkezett a Pro Evolution Soccer 2019-ről. A videó főként a Barcelona ifjú sztárjára, Philippe Coutinhóra koncentrál - látványos trükkjeit lassítva követhetjük. A játékélmény minden eddiginél szórakoztatóbb.

Noha a Bajnokok Ligája licencét elbukta a Konami (már az EA Sportsnál vannak), számos európai és tengerentúli klub engedélyét sikerült megszereznie. Tudom, ez sovány vigasz a kitartó PES-rajongóknak.

Ennek ellenére a játék több ponton is okosodott, a MyClub minden elemét lecserélték, a focisták egyénisége a következő szintre lépet - most már 11 képességet különböztet meg a program. A My Real Seasonsben már az előszezonok is helyet kaptak.

A Pro Evolution Soccer 2019 augusztus 30-án jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Az E3-ra kiadott trailert alant megtalálod:

4.
4.
Guba32
Mivel csak MyClub-ozom engem nem érintenek a ligák,az viszont igen,ha kevesen veszik és sokat kell várni ellenfélre.Nem tudom vegyem e első nap.Ha a 18-on keresztül veszem van a Legend Editionre 10% kedvezmény,még meggondolom...
3.
3.
Cambi
Hát, ebben az évben rekord mennyiségű licenszelt bajnokság lesz a játékban elvileg... Igaz, kérdés minket magyarokat ez mennyire érdekel, hogy lehet skót vagy orosz, belga, mittomén még milyen ligákat tolni! :D

De azért ez így nem igaz, hogy nem foglalkoznak a licenszekkel, gondolom a tőlük telhetőt megteszik.

Játékmenet legyen továbbra is pazar, a többi engem nem is érdekelt soha, már PS1-en se.
1.
1.
Beniciodeltoro
Lexarom a Beckhamet meg a Maradonát, ismét egy év amikor nem foglalkoznak a licenszekkel, és ez évről évre így megy.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...