E3 2018: Itt a bővített Resident Evil 2 remake demó

  • Írta: Shifty
  • 2018. június 14.
  • Videó
Link másolása
A Resident Evil második részének remake-jéből láthattatok már egy tartalmas bemutatót, de az IGN jóvoltából befutott az E3-on kiállított teljes változat is, így további tíz percet is tudunk mutatni.

A játék bemutatkozó előzetesét erre, a további infókat és friss képeket itt találod. A Resident Evil 2 remake január 25-én debütál PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

5.
5.
Lizard0828
A várva várt CSODA!
Köszönjük
4.
4.
GAMEROD
#3: A remake mindig teljesen új. Nem összetévesztendő a remastered-el ami csak ráncfelvarrás. A remake mindig egy teljesen a nulláról kezdett változat ami az eredeti cím alapjára épül, de már az adott kornak megfelelő technikai színvonallal, és újragondolt játékmenettel.
3.
3.
NathanDrake
Végre valahára megjelenik minden idők legjobb Resident Evil játéka. De ahogy elnéztem a videókat, nem egy sima remake-t kapunk hanem valami teljesen újat. Voltak olyan gameplay jelenetek ami nem volt benne a klasszikusba. Már nagyon várom remélem a 3.részt is megcsinálják.
2.
2.
GAMEROD
Ez lesz az igazi. Nem nyílt világ és kétmillió zombi kell egy normális horror játékba, hanem könnyen feldolgozható kisebb helyszínek, és kevesebb ellenfél. Emiatt maradt meg klasszikusnak a Resident Evil. Abban semmi félelmetes nincs ha az ember már az első 10 percben kinyír 600 zombit, mert már hozzá is szokik.
1.
1.
azureknight0715
Zseniális lesz. Annyira emlékszek ezekre a helyszínekre mintha kb tegnap játzottam volna vele és nagyon örülök hogy minden ugyanolyan lesz mint a régi réészekben voltak+ újdonságot is fog hozni magával , mert más szögből láthatunk majd mindent+ jópár helyszín hozzá lett adva, át lett dolgozva pl ha jól emlékszem hogy a mentési pontnál ahol bedeszkázszta az ablakot ott csak egy szint volt, itt viszont már + 2 szintet hozzáadtak. Első napos vétel lesz tuti :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...